Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 16. maaliskuuta 2017

Eurooppa liiga - Playoff

VEDONLYÖNTI

Update 2

Alkuillan jääkiekkovedot jäivät reilut 26 euroa voitolle, joten kokeilen illan jatkoksi Urheilusanomien vinkkiä.

Myöhäisillan vetokohde:

2762: 2 Ajax – FC Kööpenhamina 4,40
Eurooppa liiga. 
FCK meni avausosassa pikavauhtia johtoon ja pelasi kokonaisuutena tutun laadukkaan ottelun. Vaikka Ajax piti palloa enemmän, ottelu oli tasainen. Vierasmaali on Ajaxille tärkeä. Toinen osa etenee hyvin vahvasti amsterdamilaisten hallitessa pelivälinettä, mutta ei Kööpenhaminan organisoitua puolustusta ole helppo avata – se nähtiin jo Mestarien liigan lohkovaiheessa useaan otteeseen. Ajax pelaa kärsivällisesti, eikä riskitaso nouse tasatilanteessa ennen kuin aivan loppukympin tienoilla.

Ajax jatkoi Eredivisiessä vahvoja otteitaan ja kaatoi ylemmän keskikastin Twenten kotona 3-0 lukemin. Kokoonpanotilanne on erittäin hyvä, mutta avauksesta keskikentän Klaassen on pelikiellossa. FCK pelasi vahvasti liigassa kaatoi häntäpään Esbjergin kontrolloidusti ja lopussa bensaa säästäen 2-0 kotona. Avauksen toppari Jörgensen sai korttitilin täyteen avausosassa ja joutuu huilaamaan. Keskikentältä Nikolaj Thomsen on lasaretissa.

Kööpenhaminalla on täydet saumat yllätykseen. Joukkue pitää linjat tiiviinä ja keskustan tukossa. Erikoistilanteissa tanskalaiset ovat vahvoja, ja kuten avausosassa nähtiin, erikoistilanteissa on uhkaa, semminkinkun Ajax on ajoittain vaikeuksissa niiden puolustamisen kanssa. Ajax tosiaan palloa hallitsee valtaosan ajasta, mutta kärsivällisyyden pitää kestää. Ottelu nojaa selkeästi vähämaaliseen päin, mutta vieraiden avausmaali veisi peliä selvästi aktiivisempaan ja tätä kautta runsasmaalisempaansuuntaan. Tämä kannattaa pitää mielessä livessä. Ajax voittaa vähän yli kerran kahdesta, joten Kööpenhaminan isot kertoimet herättävät pientä kiinnostusta. Suoraa voittoa voi ostaa kolikolla.

***********
Matkaan lähti yksi single 20 eurolla.

Torstai 16.3.2017 PITKÄVETO

Single



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti