Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 20. tammikuuta 2016

SM-liiga

VEDONLYÖNTI

Vuosi on alkanut harvakseltaan pelaten ja voittopuolisesti. Kokeilen välillä yhden singlen ja 30 euron voimin Urheilusanomien vinkkiä.

Keskiviikon pelikohde

371: 2 JYP – HPK 4,60
SM-liiga
 Joukkueet kohtasivat pari viikkoa sitten Hämeenlinnassa ja tuolloin oli HPK parempi 2-1 maalein. JYP:n tuloskunto on aivan huikea. Viimeisiin seitsemääntoista matsiin on hävitty ainoastaan kahdesti. Peliesityksien perusteella ei putkea voi kyllä pitää ansaittuna. Etenkin viime peleissä on ajoittain oltu helisemässä, mutta hävitä ei vain osata. Itseluottamus on Hurrikaaninutuilla tapissa, mutta aivan täyttä luottoa ei tekemiseen tällä hetkellä löydy. Tappio roikkuu ilmassa.

HPK:lle tämä on jo neljäs matsi kahdeksan päivän sisään. Ottelurasitusta siis löytyy. Pelillinen ilme Kerholla on ollut viime aikoina taisteleva ja hyvä. Kuntopuntarilla mitattuna ollaan sarjan kärkeä. Liigan jumbosija on jo jäänyt taakse ja tähtäin on tiukasti pudotuspelipaikassa. Vaikka ottelutahti painaa, niin viime matsista sunnuntailta alla oleva upea vierasvoitto Tapparasta tuo varmasti virtaa luistimiin.

JYP saa ottelussa selvähkön päälle kerran kahdesta voittavan suosikkiaseman. Kerroinasettelut ovat kuitenkin pikkuisen liian kallellaan JYP:n hyväksi. Kerhon menestyksien kertoimet kirvoittavat marginaaliset pelihalut. Edullisin pelikohde on Kerhon suora voitto 4,60 kertoimella.

Keskiviikko 20.1.2016 - PITKÄVETO

Single




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti