Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 29. tammikuuta 2016

Ligue 1

   
VEDONLYÖNTI

UPDATE 2

Myöhäisillan jalkapallokohde

431: 2 Marseille-Lille 4,20
Ligue 1 
 Marseillen tappiottomien otteluiden putki venyi viime kierroksen tasapelien myötä jo yhdeksään, mutta lukuisten tasurien myötä sijoitus löytyy edelleen keskikastista. OM pystyi luomaan Lyonin vieraana useamman laadukkaan maalipaikan, mutta oli onnekas välttäessään tappion, sillä Lyon oli pelillisesti selvästi parempi ja vain Steve Mandandan huipputorjunnat pitivät Marseillen pisteessä kiinni.
Lillen tappio Troyesille oli kierroksen ehdoton shokkitulos ja tuli täysin vastoin pelitapahtumia. Kauden avausvoittonsa napannut sarjanousija loi koko ottelussa käytännössä vain yhden laadukkaan maalipaikan, mutta onnistui sen lisäksi myös muutamasta puolittaisesta paikasta. Tiistaina Lille palasi kuitenkin voittojen tielle tyylillä, kun Bordeaux kaatui liigacupin välierässä peräti 5–1.
Marseille joutuu tähän otteluun varamiehisenä, sillä keskustan avainpelaaja Lassana Diarra on nivusvamman takia suurella todennäköisyydellä sivussa. Riveistä uupuvat avauskokoonpanon pelaajista myös Romain Alessandrini, Benjamin Mendy ja mahdollisesti Abdelaziz Barrada. Lillen ainoa merkittävä poissaolo on toppari Marko Basa. 

Kokeilen Lillen vierasvoittoa yhdellä singlellä. Lappu vie panoksena mukaansa 20 euroa.

Perjantai 29.1.2016 - PITKÄVETO

Single


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti