Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 22. tammikuuta 2016

Ampumahiihto & SM-liiga

VEDONLYÖNTI

Eilinen Urheilusanomien vinkki osoittautui oivalliseksi. Jatkan tänään "siipeilyä" yhden trion ja yhden vapaavalintaisen järjestelmän voimin. Pelikassa köyhtyy idealla 40 euron verran.

Päivän pelikohteet

341: 1 J. Bö - Svendsen 1,68
Ampumahiihto, miesten pikamatka 
Johannes Bö on kovassa iskussa ja on saanut erityisesti pystypaikkaan paljon varmuutta. Alkukauteen nähden suurin muutos on kuitenkin lisääntyneessä hiihtovauhdissa. Kauteen valmistautumisessa oli ongelmansa. Svendsen on toki laatu-ukko niin ikään ja on edellisen sprintin kolmas, mutta Emilpä ei viihdy korkeassa ilmanalassa ihan yhtä hyvin kuin maanmiehensä. Tämä tuo omat haasteensa varsinkin pystypaikalle, eikä Svendsen ole suksellakaan parhaimmillaan. Kun perustasoero on jo muutenkin Johanneksen eduksi melko selvä, on lähes kaksi kertaa kolmesta voittava Bö erinomainen veto perjantain pikakisaan.

550: 2 Lukko – Ässät, lopullinen voittaja 2,85
SM-liiga
Nämä kuumat paikallismatsit ovat olleet tällä kaudella varsin tasaisia. Kahdesti on Lukko ollut varsinaisella peliajalla maalin verran parempi ja viime kohtaamisessa marraskuussa Raumalla Ässät vei voiton voittolaukauksilla.

Lukko taisteli tiistaina ihan mallikkaasti CHL:n välierissä Kärppiä vastaan. Kärpät eteni finaaliin, mutta ei Lukon tarvitse esitystään hävetä. Muutenkin raumalaiset tuntuvat taas löytäneen vähän aikaan sitten kadoksissa olleita tehojaan. Toki ongelmia saattaa edelleen esiintyä.  Ässät on parantanut synkän joulukuun jälkeen otteittaan aika merkittävästi. Tämän vuoden neljästä matsista on otettu kolme voittoa ja puolustus on pitänyt mallikkaasti.

Itse matsista on varmasti odotettavissa varsin fyysinen taistelupeli. Lukko on paremman materiaalinsa turvin selvähkö suosikki, mutta Ässät pystyvät varmasti taisteluhengellä ja tiukalla puolustustyöskentelyllä roikkumaan mukana. Sinänsä maalipaikkojen pitäisi olla puolin ja toisin kortilla, mutta ainahan näissä kuumissa paikallismatseissa riittää yllätysmomenttia.

Kerroinasettelu on liikaa kallellaan Lukon hyväksi. Omasta mielestä Ässillä on tarjottuja kertoimia parempi sauma yllättää. Pelataan siis Ässille voittoa.

530: 1 KalPa – Kärpät, lopullinen voittaja 2,25

SM-liiga
KalPan paketti levisi viime matsissa sunnuntaina Sportin isäntänä täysin käsiin. Pelikuri ei pitänyt ja niin pitävä puolustus sekä maalivahtipeli romahtivat. Sport haki Kuopiosta 6-2 voiton. Sairastuvalta löytyvät hyökkäyspäästä Jyri Junnila, Sebastian Lauritzen, Sami Mutanen sekä Jaakko Rissanen ja puolustuksesta Antti Halonen. Poissaoloja siis on, mutta eivät ne selitä tuota romahdusta. Junnila saattaa palata kaukaloon. KalPan koutsi Pekka Virta on takuulla lyönyt madonluvut pöytään ja nyt nähdään normaalia näyttöhaluisemmat kalakukot. Kärpät vielä tietysti sytyttää vastustajana niin pelaajat kuin katsomonkin. Vankkaa kotikannatusta on odotettavissa.

Kärpillä on liigassa alla pari tappiota. Tiistaina tuli kyllä aikamoinen herkkupala, kun CHL:n finaalipaikka varmistui. Samalla varmistui myös, että finaali tullaan pelaamaan Raksilassa. Fiilis joukkueessa on takuulla hyvä ja nyt tahdotaan liigassa palata voittojen tielle.

Tasoeroa joukkueiden väliltä löytyy Kärppien eduksi ja matsi tunnustaa hienoisen vierassuosikin. Pientä kutinaa kuitenkin löytyy KalPan venymisen suhteen ja kun isäntien voitosta on tarjolla ihan kohtuullisia kertoimia, niin pikkurahalla voi KalPan yllätystä ostaa.

Perjantai 22.1.2016 - PITKÄVEDOT

Trio

Vapaavalintainen J.(3)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti