Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Valioliiga & Serie A

VEDONLYÖNTI 

Eilen en ehtinyt auton rassuun ym. ohessa vedonlyöntiin perehtymään. Tänään haen neljää kohdetta jalkapalloilusta. Kohteet ovat Italian ja Englannin pääsarjoihin kuuluvia koitoksia.

Vihjeet ovat itsesepitettyjä sekä Urheilusanomista repäistyjä.

Sunnuntain jalkapallokohteet

12: Sassuolo – Bologna 5,00
Serie A 
Sassuolo oli jälleen pirteällä pelipäällä keskiviikkoiltana Torinoa vastaan, mutta myös vastustaja esiintyi mallikkaasti. Viihdyttävässä ottelussa päädyttiin lopulta 1–1-tuloksen myötä oikeutettuun pistejakoon. Sassuolo tulee pärjäämään jatkossakin, jos pelihalut ja luovuus ovat samalla tasolla. Acerbin maali vaparikuvion jälkeen oli hyvä esimerkki siitä, miten erityyppisiä variaatioita uskalletaan kokeilla, kun homma toimii ja itseluottamus on kunnossa. Simone Missiroli puuttuu keskikentältä loukkaantumisen takia. Francesco Magnanellilla puolestaan on korttitili täynnä.

Bologna oli alkuun hyvällä pelipäällä Laziota vastaan, mutta kahden maalin johtoasema ei ollut riittävä roomalaisia vastaan. Suuresti tasapeliin taipumiseen vaikutti laitapakki Adam Masinan ulosajo, minkä jälkeen jouduttiin pahasti alakynteen. Kokonaiskuva Bolognalla on edelleen omaan perustasoon nähden ihan hyvä. Laadukas Masina on pelikiellossa tästä ottelusta ja loukkaantumiset estävät puolustaja Domenico Maiettan sekä hyökkääjä Franco Brienzan pelaamiset.

Sassuolo on kotonaan suosikki ja onhan isäntäjoukkue myös aavistuksen laadukkaampi kokonaisuus. Hallintapelaaminenkaan ei suurempia ongelmia Sassuololle tuota, vaikka Frosinonea vastaan taannoin taivuttiinkin epäonniseen kotitasuriin. Marginaalit eivät kuitenkaan mahdottoman suuret ole.  Maalimäärä uhkaa jäädä normaalia hieman pienemmäksi. Vedoissa lähimpänä peliä ovat vierasyllätykset. Kokeillaan pikkupanoksella Bolognan muhkeaa 5,00 voittokerrointa (US).

453: 2 Everton – Swansea 5,10
Valioliiga 
Swansea on monesti ollut Evertonille ha

nkala vastus. Liverpoolilaiset ovat tietenkin ottelussa selviä suosikkeja kotiedun ja materiaalieron myötä. Ei kotijoukkueen meno ole kuitenkaan mitään "paraatimarssia Uralille" ollut. Mielestäni walesilaisten vierasvoitto on kokeilemisen arvoinen. Heitän lapuille silmät kiinni ja kädet ristissä kakkosen (IM).

459: 2 Arsenal – Chelsea 3,85
Valioliiga 
Ottelu on Lontoon kuuma isojen välienselvittely. Molemmat ovat siis varmasti hyvin syttyneitä. Arsenalin peliesitykset eivät ole olleet viime viikkoina aivan pirteimpiä. Otteluruuhka ja loukkaantumiset ilmeisesti tekevät tehtäväänsä. Pisteitä on silti kertynyt mukavaan tahtiin ja sarjan ykköstila pysyy hyppysissä. Sairaslistalla jatkavat tutut Welbeck, Wilshire, Coquelin, Cazorla ja Rosicky. Alexis Sanchez saattaa tehdä paluun kentille. Kauden ykköspelaaja Mezut Özil missasi viime matsin Stoken vieraana ja on pieni todennäköisyys, että hän on tästäkin matsista sivussa.

Chelsea on ottanut edistysaskelia Guus Hiddinkin alaisuudessa, mutta kyllä se suurin loisto edelleen puuttuu. Putoamispeikosta ei vain tunnuta pääsevän eroon, eikä kärkeä saada pelkillä tasapeleillä kiinni. Iso huoli on maalijyväänsä taas löytäneen hyökkääjä-ässän Diego Costan loukkaantuminen viime matsissa Evertonia vastaan. Miehen pelikyky on hienoinen kysymysmerkki. Poissaolo olisi luonnollisesti iso isku hyökkäyspelille.

Molemmilla on siis pieniä huolia ottelun alla. Gunners on joukkueista vakuuttavampi, mutta ei kiihkeässä huippujoukkueiden paikallispelissä uskalla suurta suosikkia nostaa esiin. Gunners on pieni suosikki. Kertoimien puolesta Chelsean menestykset kiinnostavat pikkuisen, mutta turvallisinta olisi kyllä ensin saada varmistettua nuo molempien tähtipelaajien pelikyvyt. Noh, ostetaan Chelsean 3,85 voittokerrointa pikkupanoksella, ihan vain varuiksi (US).


582:Hellas Verona – Genoa 2,90
Serie A
Kotijoukkue on vieläkin sarjassa ilman voittoa. Kahdestakymmenestä ottelusta on irronnut 9 tasapeliä. Näillä yhdeksällä pisteellä joukkue on ymmärrettävästi tukevasti sarjan jumbona. Vierasjoukkueella on alla kaksi peräkkäistä voittoa ilman laskettuja maaleja. Olen monesti kokeillut Veronan kuparisen rikkoutumista ja yhtä monta kertaa olen joutunut pettymään. Hellaksen viimeisin ottelu Roman vieraana antoi kuitenkin uskoa tähän ihmetapahtumaan. Roma joutui taipumaan kotonaan 1-1 tasapeliin. Genoa ei mikään superjoukkue ole, joten mikään suuri ihme ei kotijoukkueen voitto olisi. Kokeilenkin ainakin vielä tämän kerran kotijoukkuetta - eli ykköstä tungen mukaan sommitelmaan (IM).

***************
Näistä neljästä koitoksesta tein perinteisesti kvartetin sekä trio- ja tuplajärjestelmän. Panosta raavin kokoon 47 euron edestä.

Sunnuntai 24.1.2016 - PITKÄVEDOT


Kvartetti
A, B, C, : kerroin 284,70 ; panos 5€

TrioJ.(4)
ABCkertoimet 55.82–98.17 panos 3€/rivi=12€

TuplaJ.(6)
ABCkertoimet 11.16–25.50 panos 5€/rivi=30€




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti