Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 21. tammikuuta 2016

Ampumahiihto

VEDONLYÖNTI

Aukaisen tänään pitkävetoilussa uuden kirjan eka sivun. Kokeilen onneani ampumahiihdossa. Kohteina ovat kaksi urheilijaparia naisten Anterselvan Maailmancup-taistosta.

Tein Urheilusanomien vinkistä yhden tuplan. Panosta laitoin pelikassaa tasaavasti 22,90 euroa.

Torstain vetokohteet

231: 2 Mäkäräinen - Soukalova 1,85
Ampumahiihto.
Anterselvan korkeassa ilmanalassa ei hyvä laula, jos urheilija on vielä vajaakuntoinen. Varsinkin pystypaikalla reidet huutavat hoosiannaa ja sakkolenkki kutsuu. Mäkäräiseltähän jäi viime viikolla Ruhpoldingissa yhteislähtö väliin flunssan takia. Suomalainen on viihtynyt Antholzin maisemissa hyvin, mutta nyt vastassa on tähän pariin koko kiertueen tasaisin kilpailija kauden alusta tähän hetkeen saakka. Soukalova ampuu varmasti ja hiihtää riittävän nopeasti, mikä tuottaa hyvin usein sijoituksen kärkikuusikkoon. Omissa papereissani Soukalova on jopa koko kisan ykkössuosikki, joten tällä kertoimella tshekkiä on ihan kiva kokeilla. Mäkäräisen iskukyky kun on kuitenkin hiukan epävarmalla tolalla.

233: 1 Vitkova - S. Gasparin 1,75
Ampumahiihto.
Kun katsotaan ihan perustasoja, niin Vitkova on ampumahiihtäjänä laadukkaampi kokonaispaketti tällä hetkellä. Gasparin on vasta palaamassa mammaloman jäljiltä kohti huippukuntoa. Väläytyksiä on jo nähty siellä ja täällä, mutta hiihtovauhti ei ole vielä Sotshin veroista. Sveitsiläinen toki viihtyy korkeassa ilmanalassa. Tämän kauden voitot ovat vain 2-1 Vitkovalle, mutta Pokljukassa hyvä menestys ei auttanut Selinaa vastaan, sillä hän ei startannut. Gasparinille tyypillisempää ovat myös isommat ailahtelut. Vitkova on hieman tasaisempi suorittaja. Kertoimissa on ylireagoitu pelkästään viime viikon tuloksiin. Vitkova on kuitenkin luokkaa kovempi tekijä, niinpä tarjolla olevalla kertoimella on helppo hypätä tshekin kelkkaan.

Torstai 21.1.2016 - PITKÄVETO


Tupla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti