Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 22. syyskuuta 2013

22.9.2013 Sunnuntai - Premier League, League 1, Veikkausliiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilisissä vedoissa lunastus ei enää jäänyt sekuntien päähän. Tällä kertaa rahan virtaus kassaa kohti jäi valovuosien päähän. Varmana voittajana kaikissa riveissäni ollut Tappara sai kunnon selkäsaunan. HPK voitti kirvesrinnat kotonaan 6-1. Muissakaan jääkiekkokohteissani en voinut oikein merkkiä käyttää: Kärpät:TPS 1-1 vl.1-2, JYP-Jokerit 4-3

Tänään siirryn karvaiden jääkiekkokokemusten jälkeen takaisin jalkapallon maailmaan. Päivän vetokohteet ovat kolmen eri maan pääliigoista - Englannin, Ranskan ja Suomen.

Kuten Valioliigan ja Ligue 1:n ennakoista huomaa, ne eivät ole minun käsialaani - tein rikoksen ja kopioin ne suoraan Urheilusanomien sivuilta. Lopullista merkkien käyttöä kuitenkin muutin omalla tavallani.

Päivän kohteet ja merkit:

63: Manchester C-Manchester U X2 <3,25><3,35>
Valioliiga
Manchesterin derbystä voi povata intensiivistä hegemoniataistelua, mutta pelillisesti kumpikaan ei ole vielä alkukaudesta vakuuttanut. Molemmat kohentelivat kuitenkin itsetuntoaan tiistaina voitoilla Mestarien liigan lohkovaiheessa. Cityn kannalta positiivista oli kapteenin ja ykköstopparin Vincent Kompanyn paluu kokoonpanoon muutaman viikon poissaolon jälkeen, kun taas Unitedin osalta ykkösjuttu oli kesällä siirtosaagan kohteena olleen ja yhden sarjapelin päävamman takia missanneen Wayne Rooneyn huippupeli Leverkusenia vastaan.

Isäntien tärkeä laitapakki Gael Clichy ja pelintekijä David Silva ovat olleet sivussa joukkueen kahdesta edellisestä pelistä, ja molempien pelikunto paikallistaistelun alla on arvoitus. Hyökkäyspäässä manageri Manuel Pellegrinillä on paljon vaihtoehtoja, sillä kaikki neljä kärkeä (Edin Dzeko, Sergio Aüero, Alvaro Negredo ja Stevan Jovetic) ovat kunnossa.

Unitedin tärkeä laitapakki Rafael lienee yhä sivussa, mutta muuten punaiset pääsevät otteluun parhaalla kokoonpanollaan. Derby on ensimmäinen molempien managereille Pellegrinille ja David Moyesille, mutta pelaajat tuntevat pelin hengen ja pitävät huolen siitä, että ilmaisia kaksinkamppailuvoittoja kentällä ei jaeta. City on kotikentällään ottelun hienoinen suosikki.
Tasainen ottelu, mutta kertoimet puoltavat vierailijaa - lapuille risti ja kakkonen

69: Lyon-Nantes(+1) 1X <3,15><3,45>
Ligue 1
Lyon dominoi totaalisesti viikontakaista kotipeliään Rennesiä vastaan, muttei onnistunut viimeistelyssä. Joukkue ei antanut toisella jaksolla vastustajalle yhtään vaarallista tilannetta, ja pistepotin olisi pitänyt kasvaa kolmella yhden sijaan. Lyon putosi kolmannen peräkkäisen voitottoman pelin myötä sarjassa kahdeksanneksi, mutta sijoitus ei kerro totuutta joukkueen tämän hetken tasosta.

Nantes kaatoi viime kierroksella ansaitusti Sochaux’n ja piti oman päänsä puhtaana jo kolmannen kerran tällä kaudella. Nousijajoukkue on sarjan ahkerin taklaaja, mikä kertoo paljon valmentaja Michel der Zakarianin haluamasta pelityylistä. Nantesia vastaan on ikävä pelata ja maalipaikoille murtautuminen vaatii luonnetta.

Lyonilla on alla Euroopan liigan peli Betisiä vastaan torstailta, mutta se lähtee silti Nantes-otteluun kotiedun turvin selvänä suosikkina. Vieraiden avainpakki Gabirel Cichero on sivussa, mutta hän on korvattavissa yhtenäisellä ja kurinalaisella joukkuepuolustamisella.
Haen tässä kotijoukkueen voittoa tasoituksella - Nantesille maalin etumatka ja siihen merkiksi ykkönen ja risti.

83: KuPS-RoPS 1 <1,95>
Veikkausliiga
Tässä ottelussa haetaan jo asetelmia kuun lopussa pelattavaa cupfinaalia varten. Kotijoukkue on pelannut Esa Pekosen alaisuudessa epätasaisesti. RoPS puolestaan on pelannut aika lailla kykyjensä ylärajoilla suurimman osan kautta. KuPS halunnee näyttää kotiyleisölleen osaamistaan ja ottaa henkisen yliotteen Töölössä pelattavaa cupfinaalia ajatellen. Haen tässä kuopiolaisten voittoa -ykkönen.

Kolmen maan sarjaotteluista kokoan kolme vapaavalintaista järjestelmää. Panoksia menee yhteensä 120 euroa.

22.9.2013 Sunnuntai - PITKÄVEDOT

VapaavalintainenJ(4)-1: 63: Manchester C-Manchester U X2, 69: Lyon-Nantes(+1) 1X; Kertoimet 10,23 - 11,55; Panos 10€/rivi=40€

VapaavalintainenJ(2)-2: 63: Manchester C-Manchester U X2, 83: KuPS-RoPS 1; Kertoimet 6,33- 6,53; Panos 20€/rivi=40€

VapaavalintainenJ(2)-3: 69: Lyon-Nantes(+1) 1X, 83: KuPS-RoPS 1; Kertoimet 6,14- 6,72; Panos 20€/rivi=40€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti