Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

18.9.2013 Keskiviikko - CHAMPIONS LEAGUE

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen erikoinen lähestymistapa jalkapallovetoihin ei todellakaan tuonut mitään lisäarvoa. Kaikki kohteet menivät kilometritolkulla ohi maalista!
 
Kaikesta huolimatta kokeilen vielä tänään tasuriveikkausta. Kohteina on jälleen Mestarien liiga. Sieltä valitsen lapuille neljä kohdetta.
 
Päivän kohteet ja merkit:
 
46: Napoli-Bor.Dortmund X <3,25>
Mestarien Liiga
Vastakkain asettuu kaksi loistovireistä joukkuetta. Luvassa on viihdyttävä ottelu. Napoli on hyökkäävä joukkue ja Dortmund pelaa nopeaa suunnanmuutospeliä. Tasaista - laitan lapuille ristin.
 
49: Marseille-Arsenal X <3,15>
Mestarien Liiga
Arsenal on huippukunnossa ja vieraissakin ottelun suosikki. Marseillen vire Ranskan liigassa on ollut hyvä, eikä se ole kotonaan helppo pala - tasapeli!
 
54: At.Madrid-Zenit X <4,40>
Mestarien Liiga
Atletico alkaa haastaa tosissaan Realin kaupungin ykkösseurana. Tässä ottelussa se on selvä suosikki. Zenit on yksi Venäjän parhaista joukkueista ja pystyy onnistuessaan näyttävään ja tehokkaaseen peliin. Haen tässä yllätystä - risti.
 
56: Milan-Celtic X <4,20>
Mestarien Liiga
Kotijoukkueen alku Serie A:ssa ei ole ollut odotettu. Kotonaan se on kuitenkin selvähkö suosikki. Celtic on laatujoukkue joka on omassa Skotlannin sarjassaan aivan omaa luokkaansa. Celticillä on paljon eurokokemusta ja se pystyy haastamaan Milanin - lapuille risti!
 
Näistä neljästä runoilen lapuille tuplajärjestelmän, triojärjestelmän, kvartetin sekä painottavan tuplan. Panosta koko orkesteri vie 30 euron edestä.
 
Keskiviikko 18.9.2013 - PITKÄVEDOT
 
Tuplajärjestelmä
 
Triojärjestelmä
 
Kvartetti
 
Tupla
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti