Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 20. syyskuuta 2013

20.9.2013 Perjantai - SM-Liiga


VEDONLYÖNTI
 
Eilen kohtuullinen lunastus jäi harmittavan kahdeksan sekunnin päähän. HIFK:n tasan yhden maalin voitto olisi tuonut parin huntin nousun - No, Ässät laski lopussa sen ylimääräisen tyhjiin ja täten ei risukasaan paistanut päivä vieläkään.
 
Tänään haen jääkiekon SM-liigasta taas yhtä tilastovoittajaa: KalPa-Ilves 1. Laitan koko päivän menestyksen  tähän kohteeseen ja osoitan myös luottamuksen tähän tilastolliseen tapahtumaan pelikassaan nähden "giganttisella" panostuksella. Toisena kohteena matkaan lähtee: SaiPa-HPK. Mukaan lähtee yhden tuplan lisäksi neljä varmistavaa riviä. Kaiken lisäksi varmistava lappu ei välttämättä tuo kaikkea panostusta ihan sentilleen takaisin, sekä suurempi lunastus vaatii sitten kaiken natsaamista. Taktiikkana on tällä kertaa voiton maksimointi! Pitkävedon lisäksi riveihin kuuluu myös yksi tulosvetorivi.
 
Päivän vetokohteet ja merkit:
 
23: Kalpa-Ilves 1 <1,70>
24: Kalpa-Ilves(+1) X <5,70>
25: Kalpa-Ilves(+2) 1X <3,65> <5,95>
Tulosveto-4: KalPa-Ilves 3-1
SM-LIIGA
KalPa ei ole loistanut kauden avausotteluissaan. Ilves sen sijaan on aloittanut arvostelijoiden suut tukkineella innolla. Nyt Ilves kokee takaiskun, ja KalPa ottaa avauspisteet. Haen tässä Kalpan voittoa tavallisella ykkösellä sekä tasoitusvetoina. Matkaan lähtee myös yksi optimitulos tulosvetoon kotijoukkueen hyväksi.
 
30: SaiPa-HPK 1 <1,95>
SM-LIIGA
SaiPa on hyvällä tiellä ja sen luisteluvoima on kunnossa. HPK on myös pelannut kohtuu hyvin. Vierasjoukkue on pärjännyt viime vuosina hyvin Lappeenrannassa. Nyt hämeenlinnalaisten hyvät esitykset Etelä-Karjalassa päättyvät toviksi ja SaiPa nappaa kotivoiton.
 
Näistä kahdesta "täsmäkohteesta" teen tuplan ja kolme singleä sekä yhden rivin tulosvetoon. Panosta työnnän riveihin hullunkiilto silmissä yhteensä 130 euroa.
 
Perjantai 20.9.2013 - VEDONLYÖNNIT
 
Pitkävedot:
 
Tupla: 23: Kalpa-Ilves 1, 30: SaiPa-HPK 1; Kerroin 3,31; Panos 40€ 
 
Single1: 24: Kalpa-Ilves(+1) X; Kerroin 5,70; Panos 20€
 
Single2: 25: Kalpa-Ilves(+2) 1; Kerroin 3,65; Panos 30€
 
Single3: 25: Kalpa-Ilves(+2) X; Kerroin 5,95; Panos 30€
 
Tulosveto:
 
Tulosveto-4: KalPa-Ilves 3-1; Panos 10€ 
 
 
 
 
 

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Hieno kommentti! Tälläiset kommentit juuri hyödyttävät vedonlyönnissä ja urheilussa! Todella mahtavaa ja älykästä sekä rakentavaa ulosantia...ja vielä vieraalla kielellä..voi juku..ihanko on oma äidinkieli - taita olla ruotsia, eikun tanskaa??. Tuommosta ihmiset haluavat juuri lukea..lisää!!!! Kiitos!!

      Poista
  2. On riemastuttavaa, että "ihmiset" haluavat lukea kommenttejani.
    Lisää pesee - jopa irkuksikin... O'fucking yeah!

    VastaaPoista