Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 16. syyskuuta 2013

16.9.2013 Maanantai - Veikkausliiga ja Premier League


VEDONLYÖNTI
 
Tänään on kiire joka paikkaan. Mutta niin kiire ei saa olla, ettei ehdi tuhlaamaan rahojaan ja heittämään sisään pari pitkävetolappua.
 
Pelaan tänään yhden ottelun kotimaisesta Veikkausliigasta sekä Englannin Valioliigasta.
 
Maanantain kohteet ja merkit:
29: VPS-KuPS 2 <3,80>
Veikkausliiga
VPS taistelee tiukasti pronssista. Kuopiolaisilla alkaa mitalijuna karata ja joukkue on juuttumassa sarjan hännille. Omat mahdollisuutensa vierasjoukkueellakin vielä on nousta jopa mitalille, mutta käytännössä tänään olisi voitettava. VPS on ollut aiemmin vaikeuksissa KuPS:n kanssa ja savolaisryhmä onkin varsin hankala veikattava ailahtelevaisuutensa takia. Vierasjoukkueen hyvä kerroin kiinnostaa ja laitan lapuille kakkosen.
 
67: Swansea-Liverpool 1X <3,10><3,10>
Veikkausliiga
Brendan Rodgersin työ Liverpoolissa on alkanut kantaa hedelmää. Joukkue puolustaa hyvin ja pystyy pallonhallintaan mitä tahansa Valioliigan joukkuetta vastaan. Swansean joukkue on suhteellisen laadukas, mutta Liverpoolin pallonhallintapeli saattaa olla sille myrkkyä. Kotonaan Swansea on kuitenkin aina vaarallinen mille tahansa joukkueelle. Liverpoolilta puuttuu vielä tasapeli ja tappio. Haenkin tässä tilastollisesti ykköstä ja ristiä.
 
Näistä ruksailen kaksi tuplaa ja singlen. Panoksia riveihin menee yhteensä 20 euroa.
 
Maanantai 16.9.2013 - PITKÄVEDOT
 
Tupla 1
 
Tupla 2
 
Single
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti