Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 14. syyskuuta 2013

14.9.2013 Lauantai - SM-Liiga - Premier League ja Championship


VEDONLYÖNTI
 
Eilinen jääkiekon SM-liigan peleihin vedetty "lottorivi" ei paljon antanut aihetta lauluun. Vain yksi tasapeli toteutui ja se ei riittänyt lunastukseen.
 
13.9. Perjantai -  Vetokohteet, SM-liiga
HPK-PelicanS 1-2, Tappara-Ilves 2-3, Ässät-Lukko 4-0, JYP-Kärpät 2-2 vl.2-3
 
Tänään haen nousua varsinaisella sekasikiöllä. Matkaan lähtee huimat 21 riviä. Jääkiekon SM-liigaan heitän yhden singleyritelmän käteiskassan kolikoilla ja nettivetoina vedän lähinnä järjestelmiin perustuvia rivejä. Nettivedot ovat Englannin Valioliigaa ja Mestaruussarjaa.
 
Lauantain kohteet ja merkit:
 
14: KalPa-JYP X <3,90>
SM-Liiga
Kumpikin joukkue aloitti kauden tappiolla. Jyväskyläläiset taistelivat kuitenkin aina voittolaukauksiin asti ennen kuin noutaja tuli. Tasainen matsi ja ympäripyöreä ottelu myös Veikkauksen kerroinasettelussa. Pienten marginaalien ottelu ja haen merkiksi ristiä.
 
70: Fulham-West Bromwich 2 <3,45>
Valioliiga
Tässä on vastakkain materiaaleiltaan kaksi hyvin tasaista joukkuetta. Fulham ei ole viime vuosina ollut mitenkään erityisen vahva kotijoukkue. WBA on resursseihin nähden hyvin rakennettu ja johdettu seura. Vierailijoilta puuttuu avausvoitto - sitä haen eli lapuille kakkonen.
 
78: QPR-Birmingham 2 <6,00>
Championship
Kotijoukkue on ottanut heti paikkansa kärkiryhmästä ja taistelee varmasti kauden päätteeksi noususta Valioliigaan. Birminghamin materiaali pitäisi riittää ylempään keskikastiin, mutta nyt joukkue rämpii alempana. QPR on voittanut viimeisimmät kolme sarjaotteluaan 1-0 tuloksella. Maalinteko ei ole siis ollut aivan uomissaan, mutta puolustus on pitänyt. Kotijoukkueelta puuttuu vielä tappio, mutta noin pienillä voittomarginaaleilla se on hyvinkin jo tänään mahdollinen. Lapuille survon hyväkertoimisen kakkosen.

79: Bournemouth-Blackpool 1 <2,30>

Championship
Nousijajoukkue Bornemouth on esittänyt pirteitä otteita. Sarjakärki Blackpool on kova vastustaja. Tästäkin huolimatta haen tässä vierasjoukkueen kuparisen rikkoutumista tappiosarakkeessa - ykkönen.

81: Bolton-Leeds 1 <2,20> (osissa vetoja 2,30) !
Championship
Nimekäs kotijoukkue ei ole saanut alkukaudesta juuri mitään aikaiseksi ja siltä puuttuu vieläkin avausvoitto. Joukkue on tällä hetkellä sarjajumbo. Leeds on sen sijaan pelannut materiaaliinsa nähden odotetusti ja on sarjassa sijalla 10. Bolton aloittaa jossain vaiheessa nousun. Se alkaa tänään! - ykkönen!
 
84: Millwall-Derby 1 <2,90>
Championship
Harmaalta ja puolustukseen panostavalta kotijoukkueelta puuttuu vielä avausvoitto. Vierasjoukkue on pelannut kohtuullisesti, mutta on kyllä voitettavissa. Millwalla rikkoo voittosarakkeen kuparisen ja ottaa kotiyleisön riemuksi voiton - ykkönen!

 
Näistä lähtökohdista teen kvintetin, kvartettijärjestelmän ja triojärjestelmän sekä toisena kokonaisuutena trion ja tuplajärjestelmän. Lisäksi jääkiekkoon lähtee yksi single. Koko roska maksaa yhteensä 56 euroa.

Yksi tupla/single ei tässä tapauksessa tuo vielä omiakaan pois. Taktiikka perustuu järjestelmien verkottamiseen sekä myös siihen että yksi isompikertoiminen osuisi!
 
Lauantai 14.9.2013 - PITKÄVEDOT
 
Kvintetti
 

Kvartettijärjestelmä
 
 Triojärjestelmä

 
 Trio
 
Tuplajärjestelmä
 
 Single



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti