Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 21. syyskuuta 2013

21.9.2013 Lauantai - SM-Liiga


VEDONLYÖNTI
 
Kärsimysten malja ei ollut vielä torstain vetojen jälkeen täynnä kun kohtuullinen lunastus jäi silloin kahdeksan sekunnin päähän. Perjantaina Via Dolorosa jatkui samaisessa jääkiekon SM-liigassa. Nyt savon oma joukkue, KalPa, sössi 3-0 johtonsa Ilvestä vastaan. Tällä kertaa vedot murskannut tasoittava maali tuli ajassa 59.59. No...tänään ei voi mennä enää ajassa paremmaksi, mutta ohimenevässä lunastusmäärässä voi!
 
Tänään jatkan toikkarointia vedonlyöntimaailmassa kolmella  jääkiekon SM-liigan kohteella. Kaikessa yksinkertaisuudessaan haen kolmea vierasvoittoa.
 
Koko homman ideana on Tapparan voitto HPK:sta. Hämeenlinnalaisilla oli eilen ottelu lappeenrannassa joka saattaa hiukan vaikuttaa iskukykyyn. Vaikka olen kyllä huomannut, että nykyään tällä ei ole hyvin suurta painoarvoa. Perusajatuksena on arvoitua huonommin aloittaneen Tapparan pelin aukeneminen - eli tamperelaisten momentum.
 
Varsinaisena yllärinä haen TPS:n voittoa Kärpistä. Oululaisilla on ollut välillä vaikeuksia turkulaisten kanssa ja vaikkakin vieraskerroin ei ole aivan ylikerroin kokeilen tässä kakkosta. Jospa Suikkasen kuviot alkaa natsata!?
 
Viimeisessä, kolmannessa, kohteessa haen sitten pienempää yllätystä. Mielessäni kuultaa Jokereiden vierasvoitto JYP:n vieraana. JYP on aloittanut vahvasti ja nuiji eilen Bluesin Espoossa jäänrakoon 4-1 numeroin. Jokereiden alku ei ole ollut yhtä vahvaa kuin vierailijoiden. Haekin tässä narripaitojen ryhtiliikettä ja kakkosta vierasvoiton merkiksi!
 
Näistä kolmesta taistosta teen lapuille trion, kaksi tuplaa ja singlen. Panosta riveihin kaavin pelikassan pohjalta 100 euroa edestä.
 
Lauantai 21.9.2013 - PITKÄVEDOT
 
Kohteet: 
 
Trio: 41: 2, 48: 2, 61: 2; Kerroin 21,85; Panos 10€
 
Tupla1: 41: 2, 61: 2; Kerroin 6,52; Panos 20€
 
Tupla2: 48: 2, 61: 2; Kerroin 7,53; Panos 20€
 
Single: 61: 2; Kerroin 2,25; Panos 50€
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Onpa sulla ollut skeida säkä! Nyt osuu, nimittäin TAPPARA VOITTAA!!

    VastaaPoista
  2. Ei ollut Tappara terästä...ei!! Nyt ei jäänyt sekuntin päähän...jäi kuuden maalin päähän...eli olen parempaa kohti menossa..???..Vai, miten se oli?

    VastaaPoista
  3. On ihan must-juttu snadisti lol:lottaa teille tietoniekoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tässä itsekkin alkaa lollottaa ja välillä vollottaa. Ei oikeestaan olla tietoniekkoja..kyllä tää on tämmöstä MUTUA ja lottoomista!

      Poista