Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 15. syyskuuta 2017

Veikkausliiga & SM-liiga

VEDONLYÖNTI

Perjantain ratoksi kokeilen Urheilulehden vinkin kestävyyttä.

Perjantain vetokohteet:

5321: 2 KalPa-HIFK, alle 4,5 maalia 2,00
SM-liiga 
KalPa on uusiutunut vankasti täksi kaudeksi. Pelillinen identiteetti nyt ei kuitenkaan tule mullistavasti muuttumaan. Hyökkäyspää ei leveile tehoilla, joten vähämaalista on luvassa. Kauden avausottelut Jukurit – KalPa 0-3 ja Tappara – KalPa 1-0 vahvistavat vähämaalisuuden ajatusta. Tämä on KalPalle sitten kauden ensimmäinen kotimatsi ja vastassa on kuopiolaiset aina niin kuumiksi saava HIFK. Latausta tulee löytymään!

HIFK hakee itseään viime kauden pannukakun jäljiltä. Valmennus on uusi ja odotukset ovat TOP6-sijoituksessa. HIFK on sen verran KalPaa vahvempi kokonaisuus, että ennakkoasetelma on hyvin tasainen. Vedoissa katseet kääntyvät ehdottomasti vähämaalisuuden suuntaan. Maalimääräkohteiden "alle"-vaihtoehdot maistuvat. Suoran tasapelin kerroin on pelattavuuden rajoilla: vähämaalisuus kun korostaa tasapelin todennäköisyyttä.

5356: 2 HIFK – JJK, alle 2,5 maalia 1,95
Veikkausliiga 
HIFK kierrätti puolta avauksestaan HJK:ta vastaan tiistaina, joten ihan täyttä rasitushaittaa ei isännille päästä tässä kohtaa laskemaan. Itse ottelussa Röda taisteli taas kerran Klubia vastaan taitojen ylärajoilla – ja hyvin. HIFK:n maalinteko ja maalipaikoille pääseminen on ollut haastavaa ja sattumanvaraista läpi kauden. Joukkueen viime kierrosten tehot ovat olleet osin onneakin, sillä kaukovetojen onnistumisprosentti on pieni. Puolustaa joukkue kyllä osaa ja tekee sen nöyrästi ja isosti töitä tehden. Toppari Kuusijärvi on pitkäaikaispotilaana ainoa poissaolo.

JJK suorittaa parhaillaan "great escapea". Joukkue kaatoi viimeksi täysin ansaitusti PS Kemin vieraissa 2-1 lukemin. Turhan tiukoille tuokin peli meni, sillä Kettulauman viimeistely oli jälleen kerran todella nihkeää. Tämä on ollut ongelma pitkin kautta. Puolustuspää on puolestaan saanut tasapainoa, mikä johtuu pitkälti siitä, että loukkaantumisia on saatu selätettyä. Alakerta on erityisesti ilmassa vahva. Kemi-pelin ratkaissut Tommi Kari sai osumaa, eikä pelikunto ole perjantaina saleteissa. Alakerrasta Lähitien pelaaminen on myös epävarmaa.

Ottelun panokset eivät juuri korkeammalle voisi nousta. Voitolla JJK nousisi jo tasapisteisiin HIFK:n kanssa. Tappiotahan tässä vältellään kuin ruttoa kummankin osalta, mikä taas vie peliä aivan takuulla varovaiseen ja defensiiviseen muottiin. Virheitä vältellään. Tätä kautta askelletaan vähämaalisempaan suuntaan. Kauden aiempi vastaava kohtaaminen päättyi maalittomana, ja ottelu oli tapahtumiltaan todella köyhä sekä tylsä. Vedonlyöntimielessä ottelun maalimäärävedot tuntuvat aika vinksahtaneesti hinnoitetuilta. Alle-vaihtoehdolle on tarjolla todella maistuvia tarjouksia, joihin myös tartutaan. HIFK on materiaaliedun myötä vähän yli kerran kahdesta voittava suosikki.

*********************
Näistä maalimäärää mittaavista vetokohteista tein tuplan 20 eurolla.

Perjantai 15.9.2017 - PITKÄVETO

Tupla




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti