Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 15. syyskuuta 2017

La Liga

 VEDONLYÖNTI

UPDATE

Alkuillan veto osui, ja pelikassaan kajahti 78 euroa. Haen vielä iltajännitystä Urheilusanomien vinkin kera. Matkaan laitoin singlen 13 eurolla.

Perjantain iltakohde:

5367: 2 Eibar – Leganes 3,90
La Liga 
Eibar ei mahtanut Sevillalle mitään vieraissa. Siipirikkoisuus on näkynyt baskien alkukauden tekemisessä. Yhtenäisyys ja luokka ei ole sillä tasolla, mihin piskuinen seura parhaimmillaan pystyy. Lasaretissa ovat edelleen maalivahti Yoel sekä keskikentän Fran Rico ja luova Pedro Leon. Lisäksi Ivan Alejo loukkaantui Sevillassa ja on keskikentältä sivussa myöskin.

Leganes hävisi Etelä-Madridin derbyn Getafelle, vaikka oli ottelussa kuskin paikalla. Legalle tuttuihin ongelmiin, eli huippupaikkojen luomiseen ja viimeistelyyn kaaduttiin. Leganes on parhaimmillaan silloin, kun sen ei tarvitse suosikkina viedä peliä. Tässä matsissa päästäänkin takaisin pelilliselle mukavuusalueelle. Kokoonpanotilanne on vahva. Vain maalivahti Jon Serantes on sivussa.

Eibar on kotiedun ansiosta suosikki, mutta maalipaikkojen luomisessa voi olla vaikeuksia ilman Pedro Leonia. Leganeskaan tuskin maalipaikoilla juhlii. Pienimaalista vääntöä tästä voidaan odottaa ja sitä kautta marginaalitkin melko tasaisten joukkueiden välillä jäävät pieniksi. Leganesin muhkea 4,50 voittokerroin saa peliä.

Leganesin voittokerroin on tullut alas kuin lehmän häntä. Nykyinen tarjous 3,90 omaa vielä aivan marginaalisen edun. Sopii siis vielä iltajännäriksi.


Sunnuntai 15.9.2017 - PITKÄVETO

Single





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti