Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 28. syyskuuta 2017

SM-liiga

 
VEDONLYÖNTI

Eilen en laiskuuttani ja tyhmyyttäni kelpuuttanut Urheilulehden vinkkiä Baselin kotivoitosta kertoimella 3,25.  Basel murskasi Benfican 5-0, ja kaikki ahkerammat sekä älykkäämmät nettosivat fyffee.

Nyt uskon viisaimpiani, ja laitan menemään Urheilulehden suosittelemat joukkueet tuplaan viriteltynä 12 eurolla.

Illan jääkiekkokohteet:

9452: 2 Kärpät – SaiPa (+2) 1,85

9442: 2 JYP – Ilves (+2) 1,78

SM-liiga 
Kärpät pelasi viimeksi lauantaina, joten tähän matsiin on saatu kerätä romppeita kaikessa rauhassa. Näyttöhaluja luulisi olevan, sillä alla on kaksi vieraissa kärsittyä tappiota. Voittojen tiellä tahdotaan. Pelillisesti ei oululaisten tarvitse päätään pensaaseen laittaa. Homma toimii. Maalejakin on tullut mukavasti, kiitoksia nopeutuneen toiminnan.

SaiPa on parantanut sitten varsin heikkojen avauspelien. Paljon on kuitenkin vielä päävalmentaja Tero Lehterällä tekemistä. Niin tärkeillä yli- ja alivoimalla ovat Sputnikit olleet kokonaisuutena liigan heikoin. Suorittamisen tasaisuus puuttuu.

Paljon tulee olemaan kiinni SaiPan ”päivästä”. Lappeenrantalaisten huonona päivänä Kärpät tekee rumaa jälkeä, hyvänä päivänä voidaan puolustuksen kautta saada tehtyä järkevät loppulukemat. Kärpät on iso suosikki. Maalimäärällisesti ollaan kallellaan runsasmaalisuuteen. Pitkävedossa on Kärpät oikein isona suosikkina, mutta hieman turhankin isona. Ei tällä kerroinasettelulla huvita Kärppiä pelata. SaiPan yllätykset ovat pelattavuuden rajoilla.

JYP pääsee otteluun hyvin latautuneena. Hurrikaaninutuille tämä on viikon ensimmäinen matsi. Näyttöhaluja pitäisi löytyä, sillä viime ottelussa otettiin kotona turpaan Tepsiltä. Toista kotitappiota putkeen ei tahdota. Pelillisesti JYP on ollut liigan ehdotonta kermaa.

Ilves on napsinut kolme voittoa putkeen. Pelillisesti ei ole kuitenkaan ihmeitä esitetty. Nyt vastus on noita voittopelejä monta astetta kovempi. Yllätysvoitto Jyväskylästä kyllä vaatisi tehojen puolesta täydellistä iltaa.

Tasoero on suuri ja JYP on ottelussa selkeä suosikki. Pitkävedon kerrointarjonta on kuitenkin niin paljon kallellaan kotivoiton suuntaan, että mieluummin pelimerkit lähtevät Ilveksen venymisille.

Ostetaan näitä altavastaajien venymisiä ”iltajännäri”-statuksella. 


Torstai 28.9.2017 - PITKÄVETO

Tupla



  
  

2 kommenttia: