Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Ligue 1 & Veikkausliiga

   
VEDONLYÖNTI

Kokeilen taas jalkapalloa Urheilulehden vinkkeihin perustuen.

Illan vetokohteet:

5608: 1 Rennes – Nice 2,30
Ligue 1 
Rennes sai vihdoin voittotilinsä auki ja teki sen tyylillä hakemalla täydet pisteet Stade Velodromelta – temppu mihin pystyivät viime kaudella vain PSG ja Monaco. Myös esitys tuloksen takana oli ehdottomasti Rennesin kauden paras ja joukkueeseen siirtoikkunan viime hetkillä liittynyt Wahib Khazri vakuutti ollen kentän paras.

Jos oli Rennes vahva Marseillen vieraana, niin samaa voi sanoa Nicestä, joka päätti Monacon ennätyksellisen 16 sarjavoiton putken murskalukemin 4–0. Les Aiglonsin otteet olivat olleet hyvin alavireisiä, joten derbyvoitto tekee itseluottamukselle varmasti hyvää.

Nicen lähtökohdat eivät ole parhaat mahdolliset, sillä Euroopan liigan lohkovaihe käynnistyi torstaina ja lepoaikaa on jäänyt vain kahden päivän verran. Tilastojen valossa näin lyhyt palautumisaika on heikentänyt joukkueen mahdollisuuksia dramaattisesti seuraavassa sarjaottelussa. Kummallakin on kokoonpanossa muutamia puutteita ja epävarmoja tapauksia, mutta niiden suhteet puntit menevät melko tasan. Vedoissa kotimenestys kiinnostaa Nicen eurokiireiden johdosta.

5612: 1 IFK Mariehamn – PS Kemi, yli 2,5 maalia 1,83
Veikkausliiga 
IFK Mariehamn kaatoi tiistaina FC Interin kotonaan 2-1 lukemin. Pallo annettiin kaverille, mutta itse IFKM loi selvästi enemmän maalipaikkoja. Saarilaiset ovat esiintyneet kotonaan todella hyvin läpi kauden, eikä heitä saarella helposti kaadeta. Oma pää voisi olla edelleen tiiviimpi, mutta paremmassa jamassa joukkue on puolustuksellisesti kuin kauden alkupuoliskolla. Eurosijoille on edelleen sauma, joten motivaatioiden pitäisi olla kunnossa. Jalkavaivaisen Sellinin pelaaminen on epävarmaa.

PS Kemi olisi voinut jo varmiste3lla sarjapaikkansa, mutta kotona tuli kuin tulikin tukkaan JJK:lta, ihan ansaitusti, 1-2 numeroin. Joukkueen esitys oli hyökkäyssuuntaan vallan mainio, mutta puolustuspää oli todella heikko. Todella märkä, pehmeä ja liukas nurmi antoivat toki oman haasteensa. Kunkkujen erikoistilanteet olivat poikkeuksellisen heikkoja. Oskari Forsman oli maalillaan jälleen erinomainen, vaikka ratkaisevassa maalissa tötöilikin. JJK:ta vastaan itseään loukanneen Nurmoksen pelaaminen on epävarmaa, kuten myös Ceesayn. Aubrey palannee nyt kokoonpanoon.

IFKM on ollut kotonaan myös varsin runsasmaalinen. Isännät saavat olla tarkkana väkevästi kontraavien kemiläisten kanssa. Mielenkiintoista on nähdä miten paljon isännät antavat pallonhallintaa pois, mutta maalipaikkoja pitäisi olla luvassa molempaan päätyyn. Motivaatio sekä materiaalietu tekevät kotijoukkueesta lähes 60 prosentin suosikin. Maaliodotusarvo nousee jopa vähän alle kolmeen rysään. Runsasmaalisuutta ostetaan myös vetoihin.

**************

Matkaan laitoin singlen maltillisella 10 eurolla.

Sunnuntai 17.9.2017 - PITKÄVETO
Tupla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti