Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

SM-liiga

 
VEDONLYÖNTI

HIFK:n on aika voittaa! Tätä mieltä olen minä ja Urheilusanomat.

Illan pelikohde:

2661: 2 Jukurit – HIFK 2,55
SM-liiga
Jukurien ja HIFK:n välinen ennakkoasetelma on kihelmöivä. Molemmat ovat menossa vauhdilla alaspäin. Jukurien hyytyminen pudotuspelien ulkopuolelle ei nyt yllätys ole, mutta HIFK:n kompurointi jaksaa kummastuttaa. Helsinkiläisten pakanhan pitäisi riittää mestaruustaisteluun, mutta tällä hetkellä ollaan pelillisesti noin kahden valovuoden päässä mestaruudesta.

HIFK:lla on tällä hetkellä alla viisi peräkkäistä tappiota. Joukkuetta on pakko herätellä jollain tapaa, muuten on pudotuspelipaikka uhattuna. Niin ja mikä se ”herättely”-tapa yleensä on? Valmentajan potkut tietenkin. Ei siis olisi iso yllätys, vaikka Antti Törmänen ei enää tässä matsissa olisi vetovastuussa. Se on varma, että seurassa on viikonvaihteen tuplatappion jäljiltä takuulla keskusteltu tekemisen tulevaisuudesta ja tähän matsiin on Punanuttujen pakko olla äärimmäisen hyvin latautuneita. Noh, pakko ja pakko. Hämmästynyt kyllä olen, jos ei syttymistä nähdä.

Arvostan HIFK:n ottelussa marginaaliseen suosikkiasemaan ja varovaisen panoksen vetoihin kelpaavat stadin kundien voittokerroin varsinaisellan peliajalla.

*********

Matkaan lähti single, ja panosta laitoin varovasti pelikassaa pyöristäen 11,50 euroa.

Keskiviikko 8.2.2017 - PITKÄVETO

Single





    

2 kommenttia:

  1. Tarkalla oli, mutta IFK sai sen voiton puristettua. Kaksi 5 min jäähyäkin kärsivät - mutta iskivät sitten itse kahden miehen ylivoimalla! Jokohan aloittavat nousun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep..näin woitti - isommallakin panoksella olis voinut koittaa, kun jotenkin vaan tuntu !!! Mutta tarkalla oli - no..noususta en tiedä, mutta Törmänen saattaaa pelastaa nahkansa jos vielä voittoputki jatkuu!

      Poista