Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Serie A & Championship

VEDONLYÖNTI

Eilen pikaisesti kyhätty sommitelma meni läpi ja toi 138,90 euron netttovoiton. Oma ajatelma siis osui, joten kokeillaan joko Urheilusanomien hengentuote jatkaisi voittojen kotouttamista. 

Sunnuntain vetokohteet:

93: 1 Palermo – Sampdoria 3,10
Serie A 
Palermo oli viime viikolla tekemättömän paikan edessä, kun Juventuksen luona vierailtiin. Tukkaanhan sitten tulikin melko rumin lukemin. Palermolla luokka ei oikein riitä itseään parempia joukkueita vastaan, mutta alakastilaisten väännöissä joukkue pystyy kyllä hyvinkin laittamaan kampoihin. Pistetarvehan kotkilla on akuutein mahdollinen, kun putoamiskurimuksessa tarvotaan. Pelillisesti ei olla aivan onnettomia tällä hetkellä. Loukkaantumishuolet koskettavat lähinnä rotaatiomiehiä, mutta puolustaja Edoardo Goldaniga on pelikiellossa.

Sampdorian hirmuisin isku laantui viime kierroksella, kun kotona jäätiin Cagliaria vastaan tasapeliin. Toki peliesitys kuitenkin oli edelleen varsin vakuuttava eikä voittokaan olisi suurempi vääryys genovalaisille ollut. Sampin kohdalla huomioidaan turvallinen asema sarjataulukossa, mikä voi ajattaa etenkin vieraspeleissä heikompaan tekemiseen, kun motivaatiota ei ole. Keskikentän avainpelaaja Lucas Torreira on pelikiellossa.

Sampdoria on joukkueista laadukkaampi, mutta tässä motivaatiotilanteessa ei Palermoa kyllä kannata aliarvioida. Marginaalit Sisiliassa ovat hyvin pienet. Maalimäärä asetellaan normaalille tasolle. Vetoihin maistuu mainiosti kotivoiton 3,10 kerroin.

95: 2 ChievoVerona – Pescara 4,60
Serie A 
Chievo kuuluu Serie A:n keskikastiin eikä akuuttia pistepanosta veronalaisten peleissä oikein ole. Putoaminen ei missään nimessä uhkaa, mutta rahkeet eivät myöskään tule riittämään europeleihin. Motivaatio on ailahdellut, mutta pääosin viime aikoina on esiinnytty kelvollisesti. Kurinalainen pelitaktiikka takaa onnistumiset, mikäli vastassa on samassa jamassa oleva joukkue. Napolille nyt toki ei viime kierroksella mitään mahdettu. Kokoonpanotilanne lentävillä aaseilla on mainio.

No nyt! Pescara on saalistanut kauden ensimmäisen pelaamalla saavutetun voittonsa! Surkea-asenteinen Genoa kaadettiin kotona peräti 5–0-lukemin sunnuntaina. On sanomattakin selvää, että kauden parasta peliä delfiineiltä nähtiin. Itseluottamusta varmasti tuli aimo annos, mikä olisikin tervetullein mahdollinen voimavara tälle joukkueelle. Edelleen asetelma sarjan pohjilla on kuitenkin todella tukala ja voittoja tarvitaan kovalla tahdilla loppukaudella, jotta unelma sarjasopimuksen uusimisesta säilyisi elossa. Tasapelit eivät riittäviä Pescaralle ole, joten hyökkäysvoittoista pelaamista on lupa odottaa. Kokoonpanotilannekaan ei ole mahdoton enää. Puolustaja Campagnaro ja hyökkääjät Gilardino sekä Bahebeck ovat lasaretissa.

Chievo on joukkueista paremmin organisoitu ja hieman laadukkaampi. Kotisuosikkia tässä todistetaan, vaikka motivaatioetu onkin täysin Pescaran puolella. Maalimäärällisestihän peli olisi normaalisti pieniin päin, mutta Pescaralta odotetaan tässä tukalassa pistetilanteessa rohkeaa ylöspäin pelaamista. Asetellaan maaliodottama normaalia hieman suuremmaksi siis. Vetoihin kelpaa vierasvoitto.

94: 2 Norwich – Ipswich 5,00
Championship 
Nousukarsintapaikasta haaveileva Norwich kompuroi viikko sitten Burtonin vieraana 1–2-tappioon. Otteluruuhka ja muutamat poissaolot painoivat varmasti, mutta tähän peliin isännät pääsevät viikon pelitauon myötä tuoreempina. Laitapakki Ivo Pinton, keskikentän Youssuf Mulumbun, ja hyökkääjä Steven Naismithin paluu kokoonpanoon on mahdollista.

Ipswich on kärsinyt vielä isäntiä pahemmista kokoonpanohuolista viime kierroksilla, mutta peliesitykset ovat olleet silti perustasoon nähden hyviä. Traktoripojat on selvittänyt neljä viimeisintä peliään tappioitta, vaikka vastustajat ovat olleet sarjan keskiarvoa laadukkaampia. Kokoonpanotilanne ei ole vieläkään optimaalinen, sillä pitkäaikaispotilas Adam Websterin lisäksi sivussa jatkaa pelikieltoa kärsivä ykköskärki Thomas Lawrence. Topparitilannetta helpottaa kuitenkin useita kuukausia sivussa olleen Tommy Smithin paluu kokoonpanoon.

Ottelu on kuuma Old Farm –derby, sillä seurat ovat toistensa perinteisiä arkkivihollisia. Lataus on siis puolin ja toisin tapissa, ja kotiedun merkitys on normaalia pienempi. Norwich on laadukkaampana joukkueena suosikki, mutta vetomielessä kotivoitto ei maistu. Ipswich on nykyvireessään vaikea voitettava.

Veikkauksen kerrointarjonnasta mahtuu minipanoksen vetoihin Ipswichin viiden oleva voittokerroin.

*************
Kohteista tein triplan ja kolme tuplaa sekä yhden singlen. Panosta näille latasin varovaisesti "pyöreät" 19 euroa.


Sunnuntai 26.2.2017 - PITKÄVETO

Tripla & Tupla x 3

Single




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti