Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Championship

VEDONLYÖNTI

Osumia tippuu lähes päivittäin, mutta voitollisen vedonlyönnin kaavaa ei meinaa vain löytyä. Parin vuoden takaiset monen päivän nettovoittojen putket ovat vain kaukainen kaunis muisto. Kokeilen pientä nousua Urheilusanomien opein.

Keskiviikon vetokohde:

9903: 1 Bristol C – Fulham 3,05
Championship 
Bristol Cityn pahin kriisi on ohi. Joulu-tammikuussa joukkue hävisi Championshipissä kahdeksan peliä putkeen ja putosi sarjataulukossa alempaan keskikastiin. Neljästä viime pelistä saldo on 1–2–1, ja peliesitysten valossa Robins olisi ansainnut vieläkin enemmän. Perustaso Cityllä riittää keskikastiin, ja tähän peliin isännät pääsevät viikon ottelutauolta. Kokoonpanorintamalla tuntuu kuitenkin ykköskärki Tammy Abrahamin poissaolo. 18 sarjamaalin Chelsea-laina loukkasi reitensä viikko sitten Leedsiä vastaan ja joutui jättämään pelin kesken.

Fulham ei ole vakuuttanut viime sarjapeleissään. Kahdessa viime kotipelissä Mökkiläiset vältti luodin puolustuspään virheistä ja takaa-ajoasemasta huolimatta, mutta vieraista on alla tappio Birminghamille. Sunnuntaina Tottenham näytti puolestaan eron Valioliigan kärkipään ja Championshipin ylemmän keskikastin välillä kaatamalla Fulhamin FA-cupissa 3–0. Muuta positiivista ottelusta ei jäänyt kuin ykköstoppari Tomas Kalasin paluu kokoonpanoon. Hänen kanssaan Fulham-puolustus on ollut tällä kaudella paljon parempi kuin muiden pelatessa.

Abrahamin poissaolosta huolimatta koti- ja lepoetu tarjoavat Bristol Citylle kelpo sauman pisteille. Fulham ei ole juuri nyt parhaimmillaan, eikä Robins ihan niin huono kuin pahimmillaan joulu-tammikuussa. Tasaisen ennakkoasetelman matsissa on kotivoiton kertoimissa peli-ideaa.

********************
Tästä matsista tein singlen, jolle panosta heitin 20 euroa.
    
Keskiviikko 22.2.2017 - PITKÄVETO

Single
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti