Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 18. helmikuuta 2017

Ligue 1 & Championship

VEDONLYÖNTI

Pieniä lunastuksia tulee ja välillä pelipäivä on jopa jäänyt plussalle, mutta kunnon otetta en meinaa vetoihini saada. Kokeilen nousua Urheilusanomien vinkeillä.

Lauantain vetokohteet:

1601: 2 Marseille – Rennes 5,30
Ligue 1
Marseillen otteet ovat ailahdelleet pitkin kautta ja etenkin viime kierroksilla. Viimeksi se jäi pahasti Nantesin jalkoihin ja kärsi kolmannen vierastappion putkeen. Kotonaan OM on ollut vakuuttavampi ja kärsinyt tappion ainoastaan Monacolle. Myös tulosten takana kotona on kulkenut huomattavasti paremmin. Rennesin osalta esitykset ovat viime aikoina hieman parantuneet, mutta tasaisten otteluiden kääntäminen voitoiksi tuottaa suuria vaikeuksia. Joukkueen edellinen voitto on joulukuun alusta. Edelliset viisi ottelua Rennes on pelannut tasan.

Viikko sitten Marseille yllätettiin pahasti housut kintuissa avausjaksolla, joten alun tärkeyttä on varmasti korostettu. Isäntien urakkaa vaikeuttaa kuitenkin korvaamattoman ykköshyökkääjä Bafetimbi Gomisin todennäköinen poissaolo. Lähes puolet (48 %) joukkueensa liigamaaleista viimeistellyt sentteri joutui viimeksi tulemaan vaihtoon polvivamman takia ja on alustavien tietojen valossa sivussa useamman viikon. Yhtään luontaista korvaajaa Gomisille ei OM:n roosterista löydy vaan muut hyökkäyspään pelaajat ovat lähinnä laitapelaajia. Rennes saa tärkeän Ludovic Baalin takaisin pelikiellosta, mutta Yoann Gourcuffin ja runkotoppari Joris Gnagnonin pelaaminen on epävarmaa.

Marseille on koti- ja materiaalietunsa turvin yli 50-prosenttinen suosikki, mutta vieraskertoimet tarjoavat vedoille selvästi paremman katteen, sillä Gomisin todennäköiseen poissaoloon ei ole vielä reagoitu. Veikkauksen tarjonnasta kelpaa peleihin Rennesin suoran voiton muhkea 5,30 kerroin.


9664: 1 Barnsley – Brighton 3,80
Championship 
 Barnsley heikentyi hieman tammikuun siirtoikkunassa, mutta suoritustaso ei ole notkahtanut. Kuuden viime sarjapelin saldo on 3–2–1, ja nousukarsintaviiva on vain kuuden pisteen päässä. Tosin pelillisesti Tykes ei ole ollut niin hyvä missään vaiheessa tällä kaudella, että se kuuluisi nousutaisteluun. Todelliselta suoritustasoltaan Barnsley on sarjan keskikastin alapuolella.

Brighton on joukkueista paria luokkaa kovempi, muttei varsinaisesti säkenöi tällä hetkellä. Lokit on voittanut yhden neljästä viime pelistään, ja senkin kotona siipirikkoista häntäpään Burtonia vastaan. Viimeksi tiistaina Brighton jäi kotonaan niin ikään poissaoloista kärsinyttä Ipswichia vastaan 1–1-tasapeliin.

Kotiedustaan huolimatta Barnsley lähtee otteluun varsin selvänä altavastaajana. Keskikentän runkomiehen Josh Scowenin pelaaminen on epävarmaa, mutta hänen korvaajakandidaatti Alex Mowatt palaa kokoonpanoon kolmen pelin pelikiellon jälkeen. Brightonilta puolestaan laitapakit Liam Rosenior ja Gaetan Bong jatkanevat kokoonpanon ulkopuolella.

Vedoissa aiheuttaa Barnsleyn 3,80 voittokerroin marginaalisia vetohaluja.


9668: 1 Ipswich – Leeds 3,00
Championship
Ipswichin kokoonpanotilanne oli todella huono tiistaina Brightonia vastaan, mutta Traktoripojat pelasi siitä huolimatta erinomaisen pelin ja sai palkinnoksi pisteen 1–1-tuloksella. Puolustuksesta olivat sivussa kaikki neljä topparia, Christophe Berra, Adam Webster, Tommy Smith ja Steven Taylor, joten alakerrassa nähtiin pelkkiä laitapakkeja. Lisäksi keskikentän pohjalta puuttui avauksen mies Cole Skuse. Puolustuspään kokoonpanotilanne on paranemassa hieman tähän otteluun, sillä päätällistä toipuva ykköstoppari Berra ja keskikenttämies Skuse ovat lähellä paluuta. Myös pitkäaikaispotilas Smith saattaa olla mukana, sillä hän on saanut pelituntumaa jo kahdesta täydestä reservipelistä. Sen sijaan kärjestä puuttuu uutena poissaolijan pelikiellossa oleva tehomies Thomas Lawrence.

Leeds pääsee peliin puolestaan lähes parhaalla kokoonpanollaan, kun keskikentän Liam Bridcutt palaa pelikiellosta. Tiistaina United katkaisi kahden pelin tappioputkensa Bristol Cityn kustannuksella, mutta isossa kuvassa vire ei ole silti paras mahdollinen. Viime viikkoina Garry Monkin suojattien kuntokäyrä on osoittanut alaviistoon, eikä suoritustaso oikeuta nykyistä sijoitusta kärkikuusikossa.

Isäntien kapea materiaali on yhä koetuksella poissaolojen ja ottelurasituksen takia, ja kotiedusta huolimatta on ottelun ennakkoasetelma tasainen. Lawrencen poissaolo laskee maaliodotusarvoa. Kerrointarjonta on sen verran kallellaan Leedsin suuntaan, että vedoissa aiheuttaa pientä kiinnostusta Ipswichin 3,00 voittokerroin.

**************************

Tein kolmesta kohteesta perinteisesti triplan ja kolme tuplaa. Panosta laitoin yhteensä 20 euroa.

Lauantai 18.2.2017 - PITKÄVETO

Tripla & Tupla x 3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti