Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 24. helmikuuta 2017

Championship

VEDONLYÖNTI

Eilen jäin taas hiukan neton puolelle. Palataan välillä jalkapalloiluun Urheilusanomien perusteluiden kera.

Perjantain  vetokohde:

8958: 2 Burton Albion – Blackburn 3,25
Championship 
 Burton kärsii kokoonpanohuolista, mutta on niistä huolimatta tuloksellisesti kelpo vireessä. Viime viikonloppuna Brewers kaatoi tuoreilla jaloilla kotonaan Norwichin 2–1, ja tiistaina joukkue sinnitteli Derbyn vieraana 0–0-tasapeliin erittäin puolustusvoittoisella taktiikalla. Loukkaantumistilanne kuitenkin paheni alkuviikosta, kun keskikentän avainpelaaja Jackson Irvine joutui jättämään pelin kesken kireän takareiden takia. Sama vaiva esti laituri Michael Kightlyn pelaamisen kokonaan, ja molempien osallistuminen tähän peliin on epävarmaa. Varmuudella sivussa jatkavat puolustajat Kyle McFadzean, John Brayford ja Damien McCrory.

Blackburn pelasi hyvän pelin viimeksi FA-cupissa Manchester Unitedia vastaan, mutta putosi silti odotetusti jatkosta 1–2-lukemilla. Tällä viikolla seurajohto pui joukkueen tilannetta ja päätyi erottamaan manageri Owen Coylen. Sarjatilanne on tukala, ja valmentajanvaihdoksella haetaan sitä viimeistä oljenkortta putoamisen välttämiseen. Coylen tilalle palkattiin keskiviikkona kokenut Tony Mowbray, joka nosti aikoinaan WBA:n Championshipistä Valioliigaan. Kaksi viimeisintä pestiä Coventryssä ja Middlesbrough’ssa eivät kuitenkaan olleet menestyksiä.

Valmentajanvaihdos saattaa piristää hetkellisesti vieraita, joilla on näytön paikka uudelle luotsilleen Mowbraylle. Vireensä ja perustasonsa puolesta Blackburn ei ole isäntiä heikompi joukkue, eikä kokoonpanotilannekaan ole yhtä kriittinen kuin Burtonilla.

Sarjatilanteen kannalta ottelu on molemmille todella tärkeä, joten virheitä pyritään välttämään. Burtonin taktiikka saattaa olla Derby-ottelun tapaan puolustusvoittoinen, sillä ottelurasitus painaa jaloissa. Isännät ovat pelissä vain niukkoja suosikeita, joten vetomielessä maistuu Blackburn.

********************
Tästä matsista tein singlen, jolle panosta heitin 20 euroa.
    
Perjantai 24.2.2017 - PITKÄVETO

Single
  




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti