Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 16. joulukuuta 2014

SM-liiga & Bundesliiga

VEDONLYÖNTI
 
Päivän pelikohteet

342: X HIFK – Sport 5,80
342: 2 HIFK – Sport 7,40
344: 2 HIFK – Sport (+1 ) 3,25
SM-liiga
 HIFK:lle Tämä on jo kuudes matsi kahdeksan päivän sisään, kolmas neljän päivän sisään ja sokerina pohjalla painaa vielä eilen pelattu Ilves-ottelu. Annetaan ottelurumbasta IFK:lle selvästi miinusta. Joululoma saattaa olla jo väsyneiden pelaajien mielissä.

HIFK:n kokoonpanosta puuttuu lauantaina tällin saanut kokenut kapteeni Toni Söderholm. Venäläishyökkääjä Nikolai Goldobin puolestaan on Venäjän nuorten MM-ryhmän matkassa.

Mainitsin aikaisemmin erheellisesti, että ykkösmaalivahti Ville Husso olisi poissa kokoonpanosta - ei ole. Pahoittelut.

Sport on nostanut tasoaan hurjasti viime aikoina ja tulostakin on tullut. Vaasalaisilla on ehdottomasti paikka laittaa väsyneet isännät ahtaalle. Sport pääsee otteluun IFK:ta tuoreemmilla luistimilla, eikä syttymisvaikeuksia Petoluolassa pitäisi olla.

HIFK on väsymyksestä ja poissaoloista huolimatta ottelussa selkeä suosikki. Kertoimien puolesta vedot lähtevät kuitenkin ehdottomasti Sportin puolesta. Sport maistuu maalin tai kahden maalin tasoituksella oikein hienosti. Moneyline-voitto on myös pelikohde parhaasta päästä. Riittävät muutkin Sportin venymiset ylikertoimen kiehtovan rajapyykin yli. Valitaan tipsikohteeksi mukavan tuottoarvon omaava Sport (+1) hienolla 3,25 kertoimella. Lisäksi pelaan normaalivetona ristiä ja kakkosta.

292: 2 FC Köln – Mainz 3,05
Bundesliiga
Köln päätti viikonloppuna kolmen ottelun tappioputkensa, kun se haki hieman ansaitsemattoman vierasvoiton Schalkesta. Köln lähti otteluun erittäin puolustusvoittoisella taktiikalla, mutta oli kuitenkin onnekas pelin ollessa tauolla tasan. Heti toisen puoliajan alkuun Köln teki ensimmäisestä maalipaikastaan ottelun avausmaalin, minkä jälkeen se hukkasi läpiajon ennen filmatusta rangaistuspotkusta syntynyttä toista osumaa.

Mainz ei sen sijaan onnistunut katkaisemaan jo seitsemän ottelun mittaiseksi venynyttä voitototonta putkeaan. Kasper Hjulmandin miehistö oli Stuttgartia vastaan aktiivinen ja yritti maalintekoa 22 kertaa, mutta suurin osa laukauksista tuli huonoista sektoreista ja vierasjoukkue onnistui lisäksi blokkamaan kymmenen yritystä. Pelitapahtumien valossa niukka kotivoitto ei olisi kuitenkaan ollut vääryys.

Nykyvireessä joukkueiden välillä ei ole suurempaa eroa. Köln antanee pallonhallinnan kotonaankin vieraille ja pyrkii pelaamaan vastaiskuilla. Odotettavissa on tasainen ottelu, jossa yksikin maali saattaa riittää täyteen pistepottiin.

Tasaisen ennakkoasetelman matsissa kelpaa peleihin Mainzin voitto.

300: 1 Hannover – Augsburg 2,35
Bundesliiga

Hannoverin voitoton putki venyi viikonlopun kierroksen myötä jo neljän ottelun mittaiseksi, vaikka tulosten takana H96 on esiintynyt edukseen ja olisi ansainnut enemmän pisteitä. Myös Bremenin vieraana Hannover oli läpi ottelun selvästi parempi ja vaarallisempi joukkue, mutta ei onnistunut lyömään viimeistä naulaa arkkuun johtoasemassa ja lopulta Werder tasoitti pelin vain muutama minuutti ennen loppua.

Augsburgin neljän ottelun voittoputki katkesi sen sijaan Bayernin isäntänä. Augsburg pystyi ensimmäisellä puoliajalla haastamaan sarjakärjen varsin hyvin, mutta romahti pahasti toisella jaksolla vieraiden iskettyä neljä maalia reilun kymmenen minuutin sisään.

Vaikka Hannover on kerännyt edellisistä neljästä ottelusta ainoastaan pisteen ja Augsburg yhdeksän, on H96 ollut pelillisesti jopa vieraitaan parempi. On myös syytä huomioida, että isäntien otteluohjelma on ollut viime otteluissa selvästi Augsburgin vastaavaa hankalampi. Hannover on kotiedun turvin niukassa suosikkiasemassa.

Kahden suht tasaisen kohtaamisessa on kotiedulla sen verran merkitystä, että Hannoverin 2,35 voittokerroin saa marginaalista panostusta.

***********************

Näistä suuremmiksi osaksi Urheilusanomien ideoista tein trion sekä tupla- ja vapaavalintaisen järjestelmän.

Panosta ladoin matkaan yhteensä 40 euroa.

Tiistai 16.12.2014 - PITKÄVEDOT

Trio

TuplaJ.(3)

Vapaavalintainen J.(2)

 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti