Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 3. joulukuuta 2014

SM-liiga & Valioliiga

 
 
VEDONLYÖNTI
 
Eilen jäätiin pari kybää pakkaselle. Tänään haetaan menestystä vaikeimman kautta. Pelissä mukana kotimainen jääkiekon SM-liiga ja brittein saarten jalkapalloa eli Valioliigaa.
 
Päivän vetokohteet:
 
987: 1 HPK – HIFK 2,35
SM-liiga
HPK:n pistetahti on ennätystasaisessa sarjassa hyvä. Peliotteet ailahtelevat, mutta kiivaan ottelutahdin sarjassa ne kyllä ailahtelevat vähän jokaisella. Kerhon ehdoton kulmakivi on huippukautta pelaava maalivahti Juuse Saros. Mies on henkilökohtaisilla suorituksillaan torjunut seuralle jo useita voittoja. Huippupeliä vaaditaan varmasti tänäänkin.

HIFK:lla on pullat siinä mielessä hyvin uunissa, että kokoonpano alkaa olla optimaalinen. Pitkin syksyä on kärsitty loukkaantumisista, nyt tilanne on hyvä. Perustasoltaan HIFK on HPK:ta pykälää parempi. Punanutuille lasketaan kuitenkin negaatiota eilen kotoisella Nordiksella pelatusta CHL:n puolivälierien avausottelusta Ruotsin kärkiseuroihin lukeutuvaa Frölundaa vastaan. Viikon ykköskudit ladattiin tuohon matsiin. Lasketaan IFK:lle tuosta ottelurasitusta. Latautuminenkin saattaa jäädä HPK:ta vastaan pikkuisen puolitiehen.
Arvioin HPK:n lievään suosikkiasemaan – kotietukin kun painaa - ykkönen!
  
166: Chelsea – Tottenhan 4,30
166: Chelsea – Tottenhan 8,20
Valioliiga
Tässä kohteessa haen yksinkertaisesti tilastollista tulosta. Chelsea ei ole vielä tällä kaudella menettänyt pistettäkään kotonaan. Nyt alkaa olla tämän tapahtuman aika - lapuille risti ja kakkonen. Vaikeasti osuva kohde, mutta nyt vaan on semmoinen kutina, että oksat pois!
--------------------------------------------------------
Laitoin matkaan vapaavalintaisen järjestelmän ja singlen. Näille mätin panosta yhteensä 40 euroa.
  
Keskiviikko 3.12.2014 - PITKÄVEDOT

Vapaavalintainen J.(2)

 
Single

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti