Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 19. joulukuuta 2014

Valioliiga

VEDONLYÖNTI
 
Torstain vapaavalintainen järjestelmä katkaisi yhdeksän päivää kestäneen tappioputken. Pelikassaan tuli 43,60 euroa ( +23,60€ ).
 
Tein perjantaina joulu- ja työkiireiden takia valmiiksi lauantain pelipläjäyksen. Kaikki neljä kohdetta ovat Valioliigaa.
 
Lauantain pelikohteet
 
Aston Villa-Manchester U: United on alkanut pelaamaan rosterinsa määräämällä tasolla. Joukkue on hyvässä iskussa ja voittoputkessa. Haen tässä ManU:n vauhtiin pientä hidastetöyssyä ja otteluun ristiä. Kerroin on mielestäni riskin arvoinen.
 
Hull-Swansea: Hull on voittanut viimeksi lokakuun alussa. Materiaalin pitäisi riittää paljon parempaan. Swansean meno on ruvennut tökkimään. Hullilla ei ole varaa hävitä tätä ottelua. Luotan siihen, että vierasjoukkueen otteet ailahtelevat vieläkin ja kotijoukkue ottaa tilastollisen voiton -ykkönen.
 
Southampton-Everton: Southamptonin meno on odotetusti hyytynyt. Evertonin tilanne ei ole sen parempi, sillä kolmesta viimeisestä pelistä on saaliina vain piste kotitasapelistä Hullin kanssa. Southmapton katkaisee syöksykierteen ja ottaa voiton - ykkönen.
 
West Ham-Leicester: West Hamin sarjatilanne on erinomainen ja se on nyt neljän ottelun tappiottomassa putkessa. Leicesterin saldona on kaksi pistettä 11 viime ottelusta. Ottelun asetelma on harvinaisen selvä kotijoukkueen hyväksi. Haen tässä kuitenkin pitkähkön harkinnan jälkeen tilastollista tapahtumaa eli Leicesterin voittoa - kakkonen!
**********************************
Näistä neljästä enemmän tai vähemmän vaikeasta hausta tein kvartetin, trio- ja tuplajärjestelmän sekä yhden singlen.
Panosta laitoin yhteensä pyöreät 50 euroa
 
Lauantai 20.12.2014 - PITKÄVEDOT
 
Kvartetti
 
Trio J.(4)
 
Tupla J.(6)
 
  Single

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti