Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 6. joulukuuta 2014

Valioliiga

     
VEDONLYÖNTI 
 
Ei meinaa onnistua - ei meinaa! Veikkaus on kohdellut minua tänä vuonna todella mainiosti ja olo on ollut välillä kuin vedonlyönnin keisarilla. Kuten elämässäkin, tyly arki koittaa joskus. Varsinkin Tapparan tohelointi on kiusannut minua henkisesti ja varsinkin rahallisesti.
Kokeillaan sitten jälleen vaikeimman kautta. Valitsin lapuille neljä Valioliigan ottelua.

Päivän pelikohteet:

213: Newcastle-Chelsea 1 6,60 ja X 3,80
Valioliiga
Sama vanha virsi - eli odotan Chelsean tilastollista tappiota. Newcastle on aina silloin tällöin onnistunut horjuttamaan lontoolaisia. Odotan sormet ristissä, että tänään on kotijoukkueen päivä - ykkönen ja risti

266: Hull-West Bromwich X 3,00
Valioliiga
Hull kuuluu Valioliigan alisuorittajiin. Sen peliesitykset enteilevät koko ajan parempaa eli nousua on odotettavissa, mutta alkaako se jo tänään. WBA on hävinnyt neljä ottelua putkeen ja on varmasti ärsytetty. Hullin materiaali on jonkin verran parempaa, mutta odotan tasaista taistoa - tasapeli.

277: QPR-Burnley 1 1,88
Valioliiga
Queens Park Rangers kaivoi vaikeimman kautta kotivoiton Leicesterisä. Joukkue ei meinaa lähteä millään kunnon lentoon. Materiaali riittää kyllä parempaakin suoritukseen. Burnely pelasi hyvän marraskuun nappaamalla kaksi voittoa. Nyt ei vierasjoukkue pisteillä juhli - ykkönen!

282: Stoke-Arsenal X 3,40
Valioliiga
Stoke tunnetaan vahvana kotijoukkueena. Viime aikoina joukkue on kuitenkin ollut parempi vieraissa. Arsenal ei ole Britannia Stadiumilla viihtynyt. Arsenal pelaa mielestäni vieläkin aika ailahtelevasti. Luvassa vähämaalinen ottelua, joten tasapelin todennäköisyys on suurempi kuin kerroin antaa ymmärtää. Lapuille piirretään siis risti!
****************************
Näitten mietteitten pohjalta laadin vapaavalintaisen järjestelmän, trion, tuplajärjestelmän sekä kaksi singleä. Panosta sijoitin riveihin yhteensä 57.50 euroa.
 
Lauantai 6.12.2014 - PITKÄVEDOT

Vapaavalintainen J.(2)
 
Trio
 
TuplaJ.(3)
 
 
Single-1
 
Single-2
 
  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti