Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Englannin liigacup & Bundesliiga

VEDONLYÖNTI
 
Päivän pelikohteet 
215: 1 Tottenham – Newcastle, alle 2,5 maalia 2,13
666: 2 Tottenham – Newcastle 4,50
Englannin Liigacup
Liigacup on perinteisesti kärsinyt arvostuksen puutteesta. Nyt pelataan kuitenkin jo puolivälierävaihetta, joten molemmat ottavat pelin varmasti tosissaan. Pelin voi laskea ison panoksen otteluksi: ennakkoon voi siis odottaa tarkkaa peliä.

Alan Pardewin kipparoima Newcastle tuskin lähtee vieraskentällä itseään parempaa suurella riskillä haastamaan – puolustuksen kautta. Spursin hyökkäyskään kun ei ole mitenkään erikoisen terävästi tällä kaudella esiintynyt, niin vähämaalinen koitos ei suuremmin yllättäisi.

Ottelun maaliodotusarvo ei ole erikoisen pieni, mutta ei myöskään kovin suuri. Arvioin alle 2,5 maalin rajapyykin oleva fiftyssään. Bookkerilinja liputtaa vahvasti runsasmaalisen koitoksen puolesta. Haastetaan bookkeri ja pelataan ”alle 2,5 maalin” ihan käypää 2,13 kerrointarjousta.
 
Lisäksi vieraskerroin houkuttaa normaalivedossa - kakkonen! 

424: 1 Mönchengladbach – Werder Bremen (+1) 2,15
424: X Mönchengladbach – Werder Bremen (+1) 3,70
Bundesliiga
Ilman ykköstoppariaan Martin Stranzlia vielä viikonloppuna pelannut Mönchengladbach puolusti Leverkusenin vieraana hyvin ja oli vastaiskuissaan vaarallinen. Vaikka isännät olivat niskan päällä läpi ottelun, ei pistejako ollut pelitapahtumien vastainen. Bremen oli sitä vastoin onnekas noustessaan lopussa tasoihin Hannoveria vastaan. Vihreävalkoiset olivat koko ottelun ajan alakynnessä, mutta käyttivät tilanteensa vieraita tehokkaammin. Vastaavilla peliesityksillä sarjapaikan uusiminen tulee kuitenkin olemaan vaikeaa.

Gladbach saanee Stranzlin takaisin kokoonpanoon, minkä lisäksi viime ottelun vaihdosta aloittanut avainhyökkääjä Raffael lienee taas avauskokoonpanossa, joten isäntien kokoonpanotilanne näyttää hyvältä. Bremeniltä puuttuu sitä vastoin ykköstoppari Sebastian Prödl ja ykköshyökkääjä Franco di Santo. Koti- ja materiaaliedun turvin Mönchengladbach on Bayernin jälkeen kierroksen todennäköisin voittaja.

Ennakkoasetelma on runsasmaalinen ja kun tasoeroakin löytyy, niin suosikin vähintään kahden maalin 2,15 voittokertoimen voi nostaa marginaalisen panoksen iltajännäriksi. Varmistan kohteen kotijoukkueen voitolla tasan yhden maalin erolla.

430: 2 SC Paderborn – Schalke 04, yli 2,5 maalia 1,80
Bundesliiga Paderborn vastasi yhdestä viime kierroksen suurimmasta yllätyksestä, kun se haki Wolfsburgista pisteen täysin vastoin pelitapahtumia tuomarin avustuksella. VfL hukkasi toistakymmentä huippupaikkaa, eikä saanut palloa maaliin edes rangaistuspilkulta. Paderbornin tilanteet olivat sen sijaan todella harvassa ja tasoitusmaalikin syntyi erittäin kyseenalaisesti vihelletystä pilkusta. Kenttätapahtumien valossa Wolfsburgin olisi pitänyt voittaa ottelu vähintään parin maalin erolla.

Jos oli Paderbornilla tuurit puolella viikonloppuna, niin samaa ei voi sanoa Schalkesta. Toisin kuin aiemmilla kierroksilla, niin tällä kertaa Sinisten viimeistely oli heikkoa, minkä lisäksi tuomari lahjoitti Kölnille toisella puoliajalla rangaistuspotkun, mistä syntyi myös ottelun voittomaali.

Schalken huolena ovat edelleen lukuisat loukkaantumiset ja Mestarien liigan myötä ottelu on sille jo kolmas seitsemän päivän sisään. Paderbornin kotiedun myötä S04 on vain niukka suosikki.

Maalimäärällisesti ottelu on pikkuisen kallellaan runsasmaalisen puoleen. Veikkauksen linja maalimäärävedon osalta poikkeaa hieman omasta ja yleisestä näkemyksestä: Veikkaus pitää ottelu vähämaalisempana. Poimitaan ”yli 2,5 maalin” tarjous 1,80 marginaalisen panostuksen piiriin.
 
*********************************************
Nåistä vihjeistä kasasi yhden vapaavalintaisen järjestelmän, tuplan ja yhden singlen. Panosta sijoitin yhteensä 20 euroa
  
Keskiviikko 17.12.2014 - PITKÄVEDOT
 
Vapaavalintainen J.(2) 
 
Tupla
 
Single


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti