Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Superpesis

VEDONLYÖNTI
 
Eiliset vedot eivät tuoneet helpotusta köyhän elämään. Kokeilen välillä perinteistä suomalaista pallopeliä. Heitän pienen harrastevedon Superpesiksen puolivälieriin. Rivit on sovellettu Urheilusanomien vinkistä.
 
Sunnuntain pelikohde:

572: X Vimpeli – Koskenkorva 4,30
573: 2 Vimpeli – Koskenkorva, moneyline 6,80
Superpesis, puolivälierät

Vimpeli kaatoi Raahen viimeisellä kierroksella hyvän esityksen jälkeen, vaikka varsinaista panosta ei Vedolla ollut. Lisäksi Sami Haapakoski ja Tuomo Lönnmark olivat sivussa. Tässä pelissä molemmat todennäköisesti pelaavat. ViVen sisäpeli ja peruslaatu ovat aivan huipputasoa, joten Koskenkorvan pitäisi kyllä kaatua, vaikka Kossu onkin varsin hankalasti ViVelle sopiva vastustaja.

Koskenkorvalle kelpasi Vimpeli vastustajaksi varsin mainiosti, mistä kertoi se, että joukkueelta puuttui lataus Jyväskylän reissulla runkosarjan viimeisessä pelissä. Tuon pelin puhtaalla voitollahan Kossu olisi välttänyt Vimpelin. Koskenkorvan ulkopeli on parhaimmillaan mainiota, mutta runkosarjan loppupuolella sekään ei virheetöntä ollut. Koskenkorva on sisäpeliltään kovalyöntinen joukkue, joka elää läpilyönneistä ja Jere Dahlströmin kotiutuksista.

Vimpeli on suuri suosikki, mutta näissä huipputunteikkaissa paikallispeleissä Kossullakin on sanansa sanottavana. Juoksumäärä voi hyvinkin päätyä runsaaksi. Vedoissa kallistutaan mieluummin Kossun yllätysten puoleen.
----------------------------------------------------------------------------------
Ruksasin matkaan kaksi singleä. Panosta laitoin soppajonon pelko mielessä "peräti" 10 euroa.

Sunnuntai 17.8.2014 - PITKÄVEDOT
 
Single-1
 
Single-2
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti