Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Superpesis & SM-liiga (harj.) & Mestarien liiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen jatkui surkealla tappiolinjalla. Nyt haen tähän muutosta erikoisella, mutta vieläkin suhteellisen maltillisella linjalla. Kohteina on sekalainen seurakunta: Superpesis, kotimainen jääkiekko sekä Mestarien liigan karsinta.
 
Tästä MUTU-tuntemustakin sisältävästä kolmikosta tein trion, tuplajärjestelmän sekä yhden tuplan. Panosta mätin peleihin pelikassan jäännöksistä kokonaista 25 euroa.

Keskiviikon pelikohteet:

285: X Vimpeli – Joensuu 2,90
Superpesis, välierät

Molemmat selvittivät tiensä välieriin suoraan kolmella voitolla ja kummankin peli oli todella vakuuttavan näköistä. Vimpeli todisteli Koskenkorvaa vastaan myös henkisiä voimavarojaan nousemalla vieraissa sillasta koko sarjan ratkaisuhetkeksi muodostuneeseen jaksovoittoon. Vimpelin sisäpeli on hyvällä mallilla ja kotiuttamisessakin on paikoin näkynyt todellista luonnetta. Parasta antia on kuitenkin ulkopelin vahva pitävyys.
 
Joensuulla tekemisessä on sopivaa sähäkkyyttä ja avainmiehet pelaavat tällä hetkellä loistavaa pesistä. Perusvahva PattU kaatui puhtaasti eikä JoMa joutunut todella koville missään vaiheessa, vaan joensuulaiset olivat jatkuvasti askeleen Raahea edellä. Joensuun pudotuspeliarvoa nostaa myös se, että pelinjohtajana on kokenut kettu Janne Vuorinen, joka tietää miten pudotuspeleissä pärjätään. Myös Sami Joukaisen tapaisella kokeneella johtavalla pelaajalla on suuri arvo pleijareissa.
 
Vimpeli on materiaaliltaan Joensuuta edellä ja kotonaan Veto on selvä suosikki. Sarjan avausottelun yllätysmomentti ja JoMan pudotuspelipotentiaali tekevät kuitenkin vierasmenestyksestä kiinnostavan vetomielessä. Juoksumäärällisesti potentiaalia on overeihinkin, mutta tärkeässä pelissä räpylän pitävyys on painopisteenä.
 
220: 1 BluesTPS 2,05
Harjoitusottelu
Kokeilen tässä kotijoukuetta lähinnä MUTU-tuntumalla. TPS on pelaa CHL:ssä ja ajatukset ovat varmaankin vielä menneissä ja tulevissa koitoksissa. Mielestäni Blues on muutenkin parempi ryhmä ja sen kuuluu olla suosikki. Kotietua tässä ei ole, sillä ottelu pelataan kirkkonummella.
 
224: 1 Arsenal – Besiktas, alle 2,5 maalia 1,93
Mestarien liiga
Istanbulissa pelattu avausosa päättyi maalittomaan tasapeliin. Besiktas oli pelissä hyvin mukana ja tasapeliä voi pitää ihan oikeutettuna lopputuloksena. Emiratesilla Arsenal on tietysti selkeä suosikki, mutta ei Gunners nyt mitenkään erikoisen vakuuttavasti ole vielä esiintynyt. Kyllä Besiktasilla on hienoinen sauma iskeä kapuloita brittien rattaisiin.

Arsenal antaa vielä paljon tasoitusta tehomiesten poissaoloilla. Ykköskärki Olivier Giroud loukkaantui viikonloppuna Evertonia vastaan ja on sivussa. Sivussa on myös keskikentän tehopakkaus Aaron Ramsey – pelikielto. Sairastuvalta löydetään vielä keskikentän Mikel Arteta sekä laituri Theo Walcott.

Besiktas lähtee otteluun takuulla puolustus edellä. Turkkilaisille nykytilanne on ok, kytätään sitten mahdollisista vastaiskuista niittiä. Arsenalin tehomiesten poissaolot voivat hyvinkin tarkoittaa, että Tykkimiesten ruuti on märkää ja maalinteko saattaa tuottaa vaikeuksia.

Minipanoksen peli-ideaksi nousee alle 2,5 maalia 1,93 tarjouksella.
 
Keskiviikko 27.8.2014 - PITKÄVEDOT
 
Trio: 220:1, 224:1, 285:X; kerroin 11,47; panos 5€

TuplaJ.(3):  220:1, 224:1, 285:X; kertoimet 3,95-5,94; panos5€/rivi=15€


Tupla: 220:1, 224:1; kerroin 3,95; panos 5€ 



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti