Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 18. elokuuta 2014

Valioliiga & Allsvenskan

VEDONLYÖNTI
 
Elokuun vedonlyönti ei meinaa millään saada lunastusvaihdetta päälle. No -  se yksi lunastus on kasassa, mutta se ei ole riittänyt siihen,  että kuukausi olisi neton puolella. Kokeilen taas tänään pientä nousua mainiolla Urheilusanomien vinkillä.
 
Tänään laitan matkaan yhden tuplan ja sille panosta asettelen 20 euroa.

Maanantain pitkävetokohteet:

777: 1 Burnley – Chelsea, alle 2,5 maalia 1,95
Valioliiga
Burnley pelasi viime kaudella Championshipissä hyvää futista, mutta nousu oli silti pieni yllätys, ja perustui pitkälti 41 maalia paukuttaneen kärkiparin Danny Ings – Sam Vokes koviin tehoihin. Kaksikosta Vokes on koko alkukauden sivussa polvivamman takia, eikä hänelle ole hankittu mitat täyttävää korvaajaa. Burnley on ollut muutenkin hiljainen siirtomarkkinoilla, minkä vuoksi nykyinen materiaali on kiistatta sarjan heikoimpia.

Chelsea on sen sijaan dominoinut kesän siirtomarkkinoita hankkimalla jokaiselle kentän osa-alueelle (maalivahti, puolustus, keskikenttä ja hyökkäys) maailmanluokan vahvistuksen. Espanjan mestari Atletico Madridista hankittu kolmikko Thibault Courtois, Filipe ja Diego Costa yhdistettynä Barcelonasta Valioliigaan palaavaan pelintekijä Cesc Fabregasiin nostaa Chelsean sarjan suurimmaksi mestarisuosikiksi Manchester Cityn ohella. Manageri Jose Mourinhon aikaisemmat joukkueet ovat olleet parhaimmillaan nimenomaan toisella sesongilla, eikä ole mitään syytä epäillä, miksei sama toistuisi jälleen Chelseassa.

Viime kaudella Mourinhon suojatit vakuuttivat etenkin otteluissa muita kärkijoukkueita vastaan, mutta ongelmia oli syvällä puolustaneita ns. bussijoukkueita vastaan. Burnley lukeutunee tähän kategoriaan, mutta uusien hankintojen myötä Chelsean hitaisiin hyökkäyksiin voi povata kehitystä viime kauteen verrattuna. Burnleyn maalipaikat lienevät sen sijaan todella vähissä. Todennäköisimmät tulokset löytyvät niukkamaalisista vierasvoitoista.

”Alle 2,5 maalin” kerrointarjous 1,95 on helppo pelikohde. Ottelun ennakkoasetelma ei ole mitenkään erikoisen vähämaalinen, mutta ei se kyllä ole kertoimentarjoajan näkemyksen mukaisesti mikään reippaan runsasmaalinenkaan. On hieman todennäköisempää, että jäädään alle 2,5 maalin rajan, kuin mennään rajapyykin yli. 

800: 2 IFK Norrköping – Halmstad ( +1) 1,88
Allsvenskan

Otetaan lyhyen kaunis virsi. En näe joukkueiden välillä olevan sen suurempaa tasoeroa. Molemmat ovat putoamisuhan alaisuudessa, joten tämän keskinäisen ottelun pisteet ovat hyvin tärkeät. Norrköpingin luottopuolustaja Linus Wahlqvist kärsii pelikieltoa.

Norrköping saa etua kotikentästä ja marginaalisesta paremmuudesta, mutta ottelun tärkeys syö hieman näiden argumenttien vetovoimaa. Peleihin kelpaavat Halmstadin venymiset: ykkösideana tasapelinkin sisältävä Halmstad +1.

Maanantai 18.8.2014 - PITKÄVETO

Tupla
777: 1, 800: 2; Kerroin 3,66 ; Panos  20€


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti