Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 26. elokuuta 2014

Superpesis

VEDONLYÖNTI
 
Tänään kokeilen Superpesiksen välieriä. Ensimmäinen koitos pelataan tänään Sotkamossa. Siellä suuri ennakkosuosikki Jymy kohtaa Hyvinkään Tahkon. Vimpeli-Joensuu pelataan huomenna.
 
Matkaan laitoin tuplan ja kaksi singleä. Rivien vaikeus huomioiden laitoin riveille panosta maltilliset 20 euroa.
 
Superpesiksen vetokohteet:
 
329: X Sotkamo – Hyvinkää 4,50
330: 2 Sotkamo – Hyvinkää, moneyline 7,20
Superpesis, välierät
 Sotkamo raivasi Kiteen tieltään odotetusti puhtaasti. Vieraissa Jymy oli pienissä vaikeuksissa, mutta käytännössä Kitee kaatui kyllä kovin kivuttomasti. Varsinaisia heikkoja osa-alueita ei ole. Ulkopeli on erittäin pitävää lautasen herran, Toni Kohosen, johdolla ja sisällä vastuunkantajia on runsas määrä.
 
Hyvinkää kaatui hienosti Seinäjoen puolivälierissä. Mikä parasta, Tahko osoitti tuossa sarjassa henkistä vahvuuttaan kääntämällä tasaiset pelit edukseen. Juha Puhtimäki on ollut ilmiömäisissä liekeissä mailan varressa ja kun Tahkolla on vielä riveissään taiturimaiset Juha Korhonen ja Pasi Kokkonen, pitäisi tilannetta ja tulostakin syntyä myös Sotkamoa vastaan. Hyvinkään koetinkivenä tullee olemaan ulkopeli. Sotkamo on mestari löytämään tilaa vastustajan ulkokentästä, joten ylimääräisiin virheisiin ei räpylässä ole varaa.
 
Sotkamo on kotonaan jättisuosikki, mutta ei Tahko aivan aseeton voi olla. Paineiden pitäisi olla kuitenkin SoJyn puolella, sillä Hyvinkäällä on vain voitettavaa. Toki Jymy jos joku on sellainen joukkue, jota paineet eivät hetkauta. Juoksumäärässä on piirteitä puolesta ja vastaan.

Keskiviikko

285: X Vimpeli – Joensuu 2,90
Superpesis, välierät
Molemmat selvittivät tiensä välieriin suoraan kolmella voitolla ja kummankin peli oli todella vakuuttavan näköistä. Vimpeli todisteli Koskenkorvaa vastaan myös henkisiä voimavarojaan nousemalla vieraissa sillasta koko sarjan ratkaisuhetkeksi muodostuneeseen jaksovoittoon. Vimpelin sisäpeli on hyvällä mallilla ja kotiuttamisessakin on paikoin näkynyt todellista luonnetta. Parasta antia on kuitenkin ulkopelin vahva pitävyys.
 
Joensuulla tekemisessä on sopivaa sähäkkyyttä ja avainmiehet pelaavat tällä hetkellä loistavaa pesistä. Perusvahva PattU kaatui puhtaasti eikä JoMa joutunut todella koville missään vaiheessa, vaan joensuulaiset olivat jatkuvasti askeleen Raahea edellä. Joensuun pudotuspeliarvoa nostaa myös se, että pelinjohtajana on kokenut kettu Janne Vuorinen, joka tietää miten pudotuspeleissä pärjätään. Myös Sami Joukaisen tapaisella kokeneella johtavalla pelaajalla on suuri arvo pleijareissa.
 
Vimpeli on materiaaliltaan Joensuuta edellä ja kotonaan Veto on selvä suosikki. Sarjan avausottelun yllätysmomentti ja JoMan pudotuspelipotentiaali tekevät kuitenkin vierasmenestyksestä kiinnostavan vetomielessä. Juoksumäärällisesti potentiaalia on overeihinkin, mutta tärkeässä pelissä räpylän pitävyys on painopisteenä.
 
Tiistai 26.8.2014 - PITKÄVEDOT
 
Tupla: 329: X, 285: X; Kerroin 13,05; Panos 5€
 
Single-1: 329: X; Kerroin 4,50; Panos 10€
 
Single-2: 330: 2; Kerroin 7,20; Panos 5€
 
 

2 kommenttia:

  1. Sotkamo on antamassa Tahkolle varsinaista tukkapöllyä. Itse olen aina pitänyt näppini erossa pesäpallo vedoista. Ei ole pesäpallo muutenkaan minun juttuni vaikka pallopeleistä tykkäänkin!

    VastaaPoista
  2. Taidan keskittyä jalkapalloon...jääkiekon aloitusta odotellessa!

    VastaaPoista