Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Championship & Mestarien Liiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilinen lunastus jäi sekuntien päähän. Brighton löi Leedsin 2-0 vieraissa - kuten pitikin. Sheffield W kuitenkin sössi 1-0 johtonsa ja antoi Millwallin tasoittaa ottelun viimeisillä hetkillä.
Tänään valitsin Urheilusanomien vinkkitarjonnasta kaksi kohdetta. Mukaan lähti Championshipista yksi ja Mestarien liigan viimeiseltä karsinakierrokselta yksi ottelu.
Näistä kahdesta taistosta muodostin yhden tuplan, jolle panosta laitoin 10 euroa.

Keskiviikon vetokohteet:

31: 1 Fulham – Wolverhampton 2,35
Championship
Valioliigasta pudonnut Fulham on aloittanut Championship-taipaleensa masentavasti kahdella tappiolla. Tappiot ovat tulleet Ipswichiä ja Millwallia vastaan.  Molemmissa otteluissa Fulham on ollut kuskin paikalla, mutta tehot ovat olleet laadukkaasta hyökkäyskalustosta huolimatta jäässä.

Manageri Felix Magath on saanut hienoista kritiikkiä, koska on ajanut avausotteluissa sisään nuoria pelureita. Mielestäni mies on toiminut aivan oikein ja eiköhän sitä satoakin aleta jossain kohtaa korjaamaan. Perustasoltaan Fulham kuitenkin on sarjan parempaa kastia. Näyttöhaluja ei Mökkiläisiltä pitäisi puuttua. Uskon joukkueen tulevan kovalla asenteella tähän otteluun.

Ykkösliigan näytöstyylin viime kaudella vienyt Wolves on sen verran kyvykäs nippu, että sillä on mahdollisuuksia kolkutella nousukarsintojen portteja. Henkilökohtaisesti en usko Wolvesien nousukarsintapaikkaan, mutta paremman keskikastin sijoitus pitäisi olla klaarattavissa. Wolvesillakin on viime ottelustaan hampaankolossa, kun se hävisi pelitapahtumien vastaisesti toiselle nousijajoukkueelle Rotherhamille 0-1 lukemin.

Fulham on pieni kysymysmerkki, mutta arvioin silti Mökkiläiset lievään suosikkiasemaan. Kertoimien puolesta voi isäntien ryhdistäytymiselle heittää 2,35 kertoimella pienen panoksen.

117: 1 NK Maribor – Celtic 2,80
Mestarien liiga

Pelillisesti ei Celticin kuuluisi olla jatkossa. Viime kierroksella Legia Warsaw niputti Celticin yhteismaalein 6-1, mutta puolalaisten pelaajasekoilut tarjosivat Celticille kabinettipäätöksellä jatkopaikan. Kotimaan sarjassa Celticon aloittanut vahvasti, mutta niinhän maan ylivoimaisen ykkösen kuuluukin.

Maribor on Slovenian ykkösjoukkue. Joukkue on Celticiä nimettömämpi, mutta ehdottomasti yllätysvalmis kotikentällään Mariborissa. Arvioin ottelun ennakkoasetelman ympäripyöreäksi. Mariborin voittokerroin 2,80 yltää jännäripetseihin.
 
Keskiviikko 20.8.2014 - PITKÄVETO 
 
Tupla



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti