Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 26. toukokuuta 2014

Veikkausliiga ja Kakkonen

VEDONLYÖNTI
 
Jääkiekon MM-kisat on nyt vedonlyönnillisesti ja muutenkin lusittu. Leijonat teki todella hienon ryhtiliikkeen ja sensaatiomaisen nousun surkean alkusarjan jälkeen hopealle. Venäjä oli eilen liian vahva, eikä puusilmäiset tuomarit ainakaan auttaneet Suomen pyrkimyksiä.
 
Tänään palaan jalkapalloilun pariin ja kokeilen onneani kolmella kohteella, joista kaksi on Veikkausliigaa ja yksi Kakkosen pohjois-lohkoa. Turun kohteessa olin samaa mieltä Urheilusanomien kanssa, joten kopsasin kommentin sieltä.
 
Maanantain vetokohteet:
 
KPV-OLS
Kakkonen - pohjoinen
KPV kuuluu lohkon keskikastiin. Joukkueen vahvuudet ovat tunnetusti puolustuspelaamisessa. OLS:lla on kasassa varsin laadukas kokoonpano, Veikkausliigan kokemusta mukaan lukien. KPV on vain hieman oululaisia parempi ryhmä. Vierasvoiton kerroin on kokeilemisen arvoinen - peleihin kakkonen.

RoPS-FF- Jaro
Veikkausliiga
Jaro on ylisuoriutunut ja joukkueen rosteri on kapea. Perusmateriaaliltaan Jaro ei ole kotijoukkuetta parempi. RoPS voi kotikentällään viedä pallonhallinnan ja määrätä tahdin. Kotivoiton merkiksi laitan lappuihin ykkösen.

TPS-KuPS
Veikkausliiga
TPS hävisi perjantaina täysin ansaitusti FC Lahdelle vieraissa 0-2. TPS on liigassa alakastin joukkue sekä materiaaliltaan että suorituksiltaan. Ajoittain peli kulkee ihan mukavasti, mutta kun joukkue ei onnistu maalinteossa, menee kasetti jumiin. Nuorelle joukkueelle tällaiset tilanteet ovat raskaita ja kurssin muuttaminen on vaikeaa. Ailahtelu on Tepsille tyypillistä. Alex de John sovittaa edelleen pelikieltoa, ja Jukka Lehtovaara oli Lahtea vastaan sivussa. Mikäli Uschanoff jatkaa maalissa, on se isännille miinus.

KuPS hävisi tasaisen ottelun perjantaina MYPAn vieraana 0-2, mutta oli ottelussa taulua parempi. KuPSin käyrä on selvästi ylöspäin, ja nyt ekstramotivaatiota tulee taatusti myös siitä, että Marko Rajamäki kohtaa vanhan seuransa, joka ei hänen palveluksiaan enää kaivannut. Mikä revanssin paikka! KuPSin puolustuspelaaminen näyttää jo varsin tiiviiltä, mikä riittää pitkälle Tepsin kaltaista nippua vastaan. Hyökkäyspeliin tarvitaan vielä terävyyttä.

Uskoisin KuPSin riisuvan isännät aseista tiiviillä puolustuspelaamisella sekä Rapan rakastamilla vastahyökkäyksillä. Itse näen ottelun niin tasaisena kuin vain suinkin on mahdollista. Pienillä marginaaleilla ero tehdään. Maaleilla tuskin juhlitaan, TPS on marginaalinen suosikki. KuPS:n 2,95 voittokertoimelle voi jännäripanoksen asettaa.
_____________________________________________________

Näistä täysin kotimaisista aineksista laitoin jännitettäväksi trion, tuplan sekä kaksi singleä. Panosta näille latasin yhteensä 60 euroa.
 
Maanantai 26.5.2014 - PITKÄVEDOT
 

Trio: 184: 2, 676: 1, 682: 2; kerroin 34,88; panos 10€
 
Tupla: 676: 1, 682: 2; kerroin 8,11; panos 20€
 
Single-1: 184: 2; kerroin 4,30; panos 10€
 
Single-2: 682: 2; kerroin 2,95; panos 20€


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti