Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

lauantai 3. toukokuuta 2014

EHT - Valioliiga - Championship

VEDONLYÖNTI
 
Tämän päiväisiin riveihin en tällä kertaa ole ottanut minkäänlaista apua tai vihjettä mistään muusta foorumista tai keneltäkään henkilökohtaisesti - ja sen kyllä huomaa. Ideat ovat taas pandamaisen erikoisia, vaikkakin täytyy sanoa, että Valioliigan ja Championshipin kohteissa on jonkinlaista logiikkaa.
 
Tänään palaan monesti käyttämääni voiton maksimoinnin ja tappion minimoinnin taistelutantereelle. Järjestelmiä on laadittu monta ja näiden lisäksi myös ruksailin yksittäisiä rivejä. Tämän ansiosta matkaan lähtee tavallista suurempi rivimäärä. Toiveena on tietenkin se, että mahdollisimman moni rivi rullaa sisään ja täten nostaa nettovoittoa tarvittavan suureksi. Yksittäisten rivien osumilla pyrin saamaan edes osan takaisin pelikassaan verrattuna aika suuresta kertapanostuksesta. Ajatus on epäselvä ja varmaankin monen mielestä aika idioottimainen, mutta aikaisemmin tällä olen päässyt yllättävän hyvään tulokseen - tai sitten suureen kaaokseen?
 
Ideana on yksinkertaisesti hakea perinteisiä ristejä EHT-turnauksen molempiin päivän jääkiekko -matseihin: Ruotsi-Suomi,Venäjä Tshekki. Tämän "kuningasidean" lisäksi haen Englannin jalkapallokohteista  motivaatiovoittoja putoamisvaarassa oleville joukkueille.
 
Valioliigan kohteet ja merkit: Newcastle U-Cardiff C 2, Aston Villa-Hull 1, Stoke-Fulham 2
 
Championshipin kohteet ja merkit: Millwall-Bournemouth 1Bolton-Birmingham 2
 
Tästä epäselvästä asetelmasta matkaan laitoin kaksi kvintettiä, kaksi kvartettijärjestelmää, kaksi triojärjestelmää, trion, kaksi tuplaa sekä yhden singlen. Sekasikiö vie mukanaan kokonaiset 102,70 euroa.
 
Lauantai 3.5.2014 - PITKÄVEDOT
 
Kvintetti-1
 
Kvintetti-2
 
KvartettiJ.(5)-1
 
KvartettiJ.(5)-2
 
TrioJ.(10)-1
 
TrioJ.(10)-2
 
Trio
 
Tupla-1
 
Tupla-2
 
 Single
 
 

 
 

2 kommenttia:

  1. On rivejä! Miksi tuossa jääkiekko singlessä. Siis ´Suomen ottelussa on noin epämääräinen panos 12,70 euroa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaan pyöristelin pelikassan saldoa tasaeuroille...ei mitän muuta tarkoitusta tällä toimenpiteellä!

      Poista