Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 9. toukokuuta 2014

Jääkiekon MM-Kisat 2014; Minsk, Valko-Venäjä

VEDONLYÖNTI
 
Jääkiekon MM-kisat pärähtävät tänään käyntiin neljällä ottelulla. Minulla on vedonlyönnillinen mielipide kaikkiin aloitustaistoihin.
 
Tänään haen Venäjän ja Tshekin kompurointia sekä USA:n yskähtelyä isäntäjoukkuetta vastaan. Neljännessä kohteessa haen Kanadan voittoa Ranskasta tasoituksella. Olen ollut monesta asiasta samalla linjoilla Urheilusanomien kanssa, ja täten käytänkin kohteiden kommenteissa osaksi heidän tietouttaan.
 
Päivän MM-kohteet:
 
521: Ranska (+3)-Kanada X <5,30> 
522: Ranska (+4)-Kanada X <5,80>
Ranska on yksi putoajakandidaateista, mutta todennäköisesti klaaraa sarjapaikkansa täpärästi. Kanadalla on potentiaalia mestariksi ja sen on ottelun ehdoton ennakkosuosikki. Oletan, että nikkarit eivät tule kompastumaan Ranskaan vaan hoitavat tämän ottelun rutiinilla. Tuskin Kanada mitään maalijuhlia järjestää ja haen sen voittoja tasan kolmen ja neljän maalin eroilla.
 
535: Sveitsi -Venäjä 1 <4,80> 
535: Sveitsi -Venäjä X <4,80>
Viime keväänä Sveitsi teki sen mikä oli jo muutaman vuoden ajan roikkunut ilmassa – pärjäsi MM-tasolla. Tuloksena oli hopeaa. Sotshin olympialaiset menivät penkin alle, mutta nyt on taas mahdollisuus pärjätä. Huippumaat kun antavat tutusti, tähtipelaajien puuttumisen takia, tasoitusta MM-kaukalossa. Sveitsi puolestaan on matkannut Valko-Venäjälle vahvalla nipulla.

Venäjä on taas kerran paperilla ykkössuosikkeja. Ykköstähtenä häärää Alexandr Ovetshkin. Mutta virsi vanha: venäläisillä on aina olemassa sulamisriski. Katsomostakaan tuskin nykypoliittisessa tilanteessa tulee tukea muilta kuin omilta. Sotshin olympiakatastrofin jäljiltä on valmennuksessa tapahtunut muutos: Zinetula Biljaletdinov sai väistyä Oleg Znarokin tieltä. Vaativa Znarok on tehnyt hyvää työtä Moskovan Dinamon valmentajana. Nähtäväksi jää, saako hänkään pidettyä Venäjän pelikurin yllä.

Sveitsi on tiiviillä puolustuspaketillaan yllätysvalmis ketä tahansa vastaan. Venäjä on ottelussa selkeä suosikki, mutta vetomielessä kiehtovat Sveitsin venymisten kerrointarjoukset. Haenkin Sveitsin voittoa ja tasapeliä.
 
558: Slovakia -Tshekki 1 <4,70> 
558: Slovakia-Tshekki X <4,70>
Maailman terävimmästä kärjestä pudonnut Slovakia hakee uutta nousua. Vanhoja jarruja on jäänyt eläkkeelle ja uusi sukupolvi tekee tuloaan. Tällä hetkellä Slovakia on selvästi huippumaita jäljessä. Sveitsikin on pyyhältänyt ohi. En olisi yhtään järkyttynyt, vaikka slovakit jäisivät ulos pudotuspeleistä. Noh, yllätys tuo skenaario olisi.

Tshekki oli olympialaisissa aikamoisten myllerrysten kourissa ja kisat menivätkin penkin alle. Nyt valmennus on taas, tshekit pariinkin otteeseen MM-kultaan vieneen, Vladimir Ruzickan käsissä. Voisi kuvitella, että maalla on olympialaisten jäljiltä aikamoiset näyttöhalut. Nyt ollaan takuulla paljon paremmalla hapella liikkeellä kuin Sotshissa. Tshekki voi hyvinkin venyä mitaleille asti.

Tshekki on Slovakiaa vastaan selvähkö suosikki. Haen kuitenkin pikkuveljen menestystä isompaa brotheria vastaan. Lapuille lähtee slovakien voitto ja tasapeli.
 
581: Valko-Venäjä (+2)-USA 1 <1,95> 
 Kisaisäntä Valko-Venäjä saa kotiedustaan selvästi plussaa – yllätysvalmis porukka. Ei nyt tietenkään mopolla mahdottomia, mutta kyllä pelaajamateriaali kestää jonkun asteista vertailua: runko on KHL-joukkue Dinamo Minskistä kasattu. Tähtipelaajan viittaa kantaa NHL-hyökkääjä Mikhail Grabovski. On joukkueessa muitakin USA:ssa kiekkoilevia.

USA:lla on kasassa nuori joukkue. Viime kevään MM-kisoissa USA oli matkassa samanhenkisellä koostumuksella ja tuloksena oli pronssimitali. USA:n ykkösase on hurja nopeus ja pelitempo.

Perustasoltaan USA on selvästi Valko-Venäjää edellä, mutta ei unohdeta tuota Valko-Venäjän kotietua. Tässä avausottelussa voi vielä iso kaukalo tuoda jenkeille vaikeuksia. USA on pelissä selkeä suosikki, mutta kertoimien puolesta on Valko-Venäjä ehdoton pelikohde. Isäntien menestyksistä parasta antia on +2:n tasoituskohde: vetohan osuu, vaikka USA voittaisi ottelun maalilla.
***************************************
MM-kisojen avauspäivälle lähtee kaksi tuplajärjestelmää ja kaksi singleä. Rivit sýövät yhteensä 50 euroa.
 
Perjantai 9.5.2014 - PITKÄVEDOT

 TuplaJ.(4)-1: 535:1X, 558:1X; kertoimet 22,56-22,56; panos 5€/rivi=20€

 TuplaJ.(2)-2: 535:1X, 581:1; kertoimet 9,36-9,36; panos 5€/rivi=10€


Single-1: 521:X; kerroin 5,30; panos 10€
 
Single-2: 522:X; kerroin 5,80; panos 10€


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti