Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 3. joulukuuta 2013

3.12.2013 Tiistai - SM-liiga


 
VEDONLYÖNTI
 
Tänään jatketaan joulukuun kuparisen rikkomisen jahtaamista pitkävedoilla jääkiekon SM-liigaan.
 
Peleissä käytän pientä omatekoista järjestelmää jossa yksi kohde on tukossa. Mahdollisen voiton suuruus ratkeaa siten, mikä merkki lankeaa tukittuun kohteeseen.
Lapuille laiton kolme kohdetta päivän tarjonnasta: Lukko-JYP, Pelicans-Blues ja SaiPa-TPS
 
Päivän pikaperustelut:
 
SM-LIIGA
 
Lukko-JYP
Kahden viime aikoina hyvin pelanneen joukkueen kohtaaminen - ympäripyöreää. Lukko on suosikki, mutta painotan tasapeliä. Laitan kohteen tukkoon.
 
Pelicans-Blues
Pelicans on jo aikamoisessa tappioputkessa ja peli ei ota kulkeakseen. Blues sen sijaan pelaa vahvalla asenteella ja on vaikeasti voitettavissa. Pelicansin suunnan on käännyttävä ja nyt on sen momentum - ykkönen kotivoiton merkiksi.
 
SaiPa-TPS
Lappeenrantalaiset ovat kotonaan timantin kovia. TPS sen sijaan häviää niin kotona kuin puutarhassa. Olen hakenut turkulaisten tilastollista piristäytymistä jo monta kertaa aivan turhaan. No...pakkohan sitä on nyt vielä kerran kokeilla. Joku muukin on ajatellut näin sillä vierasjoukkueen kerroin on tippunut aamusta 0,35 yksikköä - lapuille siis kakkonen!

Hajoitettu systeemini sisältää kolme vapaavalintaista järjestelmää, tuplan sekä singlen. Panosta mätän riveihin yhteensä 50 euroa.
 
Tiistai 3.10.2013 - PITKÄVEDOT

VapaavalintainenJ.- ( 2 ) - 1


VapaavalintainenJ.- ( 2 ) - 2

VapaavalintainenJ.- ( 2 ) - 3

Tupla

Single


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti