Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

29.12.2013 Sunnuntai - Valioliiga, NHL, SM-Liiga

VEDONLYÖNTI
 
Anaheim ei suostunut vieläkään häviämään, vaan hoiti homman kotiin jatkoajalla (Anaheim-Phoenix 3-2 ja,). Yön vedossa ei kuitenkaan tullut rahallista takapakkia, sillä olin varmistanut vetoni tasapelin varalta. Osunut single toi pelikassaan 40,50 euroa (+ 0,50€).
 
Tänään lähtee matkaan jälleen varsinaiselta sekasikiöltä näyttävä rivisommitelma. Kohteet ovat Valioliigaa, SM-liigaa sekä yksi ottelu NHL:ää.
 
  
Päivän vetokohteet ja merkit
 
 
Valioliiga
Kaikissa kolmessa Valioliigan ottelussa haen ideatasapelejä. Kertoimet ovat tasapeleille mielestäni liian isoja. Varsinkin Newcastlen ja Chelsean otteluita pidän hyvinkin mahdollisina tasapelikandidaatteina.'
 
SM-liiga
KalPalla oli edellisessä ottelussa pahoja poissaoloja eikä tilanne liene paljon kohentunut paremmaksi. TPS nousi edellisessä ottelussa Porissa voittoon kahden maalin tappioasemasta ja parantanee muutenkin peliään tauon jälkeen. Kotikerroin riittää minulle - lapuille ykkönen!
 
Jokereiden ottelu Tapparaa vastaan pelataan vasta maanantaina. Jokerit on parantanut peliään ja ottanut kaksi niukkaa voittoa. Tappara pelaa samalla hyvällä asenteella mihin se ennen taukoa jäi. Ei kahta ilman kolmatta ja kotijoukkue ottaa kolmannen voiton putkeen - ykkönen.
 
NHL
NHL:stä otin mukaan Kalifornian paikallisottelun. Anaheim on ottanut yhdeksän voittoa putkeen. San Jose on ottelun suosikki ja katkaisee ankkalauman voittotorven. Lapuille laitan luottavaisena ykkösen.
 
Näistä kuudesta ottelusta matkaan lähtee sekstetti, Kaksi trioa, tuplajärjestelmä sekä kolme tuplaa. Panosta näihin ladon yhteensä 60,90 euroa,
 
Sunnuntai 29.12.2013 - PITKÄVEDOT
 
Sekstetti
 
Trio_1
 
Trio_2
 
Tuplajärjestelmä (3)
 
 Tupla_1
 
Tupla_2
 
Tupla_3
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti