Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 27. joulukuuta 2013

27.12.2013 Perjantai - SM-liiga

   
VEDONLYÖNTI
 
Eilen päästiin lunastusten makuun kahden singlen voimin. Stoken ajautuminen punaisten korttien kautta murskatappioon pilasi paremman pelimenestyksen. Pelikassaan virtasi 133,50 euroa (+ 88,50€).
 
Torstai 26.12. vetokohteet:
Everton-Sunderland 0-1, Newcastle-Stoke 5-1, Norwich-Fulham 1-2
 
Tänään jääkiekon SM-liiga palaa joulutauolta ja siihen isken heti kiinni. Olin tällä kertaa asiastani niin varma, että tein rivit jo joulupäivänä. Täten niissä riveissä mitkä ilmoitan pelatuiksi, kohdenumerot ovat keskiviikkona voimassa olleet, eivätkä tämän päiväiset. Alla olevassa kommenttiosassa kohdenumerot ovat voimassa olevat.
 
Päivän pelikohteet ja merkit:
 
 
Jokerit-HPK
Jokerit antoi Tomi Lämsälle kenkää ja tämä on ensimmäinen ottelu Tomek Valtosen ja Pasi Nurmisen alaisuudessa. Ennen taukoa narripaitojen peli oirehti pahoin ennen joulutaukoa ja nyt uudessa komennossa pelin voi olettaa yksinkertaistuvan. HPK sai valmentajavaihdon jälkeen peliään jo paljon parempaan kuosiin ja käänsi hyvällä puolustuksella monta tiukkaa ottelua voitoksi. Tässä täytyy vanha kaavan mukaan kokeilla valmentajaa vaihtanutta joukkuetta, eli kotivoittoa lapuille.
 
Pelicans-HIFK
Pelicans jäi joulutauolle peräti kymmenen ottelun tappioputkessa. KHL:ään myydylle Smolenakille ei ole löytynyt pelillistä korvaajaa. Vierasjoukkue on sen sijaan pelannut vahvasti, vaikka hävisikin kaksi viimeisintä otteluaan ennen taukoa. Summanen on saanut HIFK:n pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Tässä haen pelityylilleni ominaista taktista ratkaisua, eli haen putken katkeamista. Lapuille laitan kotivoiton.
 
Ässät-TPS
Kahden pahnanpohjimmaisen joukkueen jumbofinaali, missä ei ole varsinaista suosikkia. TPS oli ennen taukoa pirteämpi, mutta ei turkulaisillakaan ole ihan putkeen mennyt ja Aurajoen asukit ovat sarjataulukon hännillä. Kotijoukkue on tällä hetkellä toiseksi viimeisenä, eikä meinaa voittaa ottelujaan kirveenkään avulla. Villi arvaukseni tähän matsiin on kotijoukkueen ryhtiliike ja pahan tappioputken katkeaminen - lapuille ykkönen.
 
Tappara-Lukko
Tappara on sarjassa kakkosena ja on alkanut pelata odotusten mukaisesti. Myös Lukolla kulkee hyvin ja se voitti HIFK:n vieraissa ennen joulutaukoa. Tasainen ottelu ja kokeilen sitä, että raumalaiset jatkavat siitä mihin ennen taukoa jäivät. Kerroinkin puoltaa vierasvoittoa eli lapuille kakkonen.
 
Kärpät-JYP
Kärpät porskuttaa eteenpäin todella vahvasti ja oli ennen taukoa lähes lyömätön. Oululaisilla löytyy taitoa ja leveyttä vaikka muille jakaa. JYP kävi joulutauolla voittamassa European Trophyn ja jyväskyläläisten itseluottamus on huipussaan. JYP:n pelituntuma säilyi tauon aikana ja "Euroopan mestaruuden" voittaminen antaa itseluottamusta ja lisäboostia. Tämä saattaa aiheuttaa harvinaisen kotitappion oululaisille. Kerroin puoltaa tässäkin vierasvoittoa ja kokeilen kakkosta.
 
Tunne tämän päivän peleistä on mielessäni harvinaisen hyvä, ja matkaan lähtee kvintetti(x2), kvartettijärjestelmä, triojärjestelmä ja yksi tupla. Panosta rivit syövät yhteensä 50 euroa.
 
Perjantai 27.12.2013 - PITKÄVEDOT
 
Kvintetti (R)
 
Kvintetti (netti)
 
Kvartettijärjestelmä
 
 
 Triojärjestelmä
 
 Tupla

 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Se on Moro!
    HIFK ei ole enää voittoputkessa ...ei kahdeksan ottelun? Hävis SaiPalle ja Lukolle kaksi viimeisintä...kuten Lukon kohdalla ilmoitatkin eli pikku virhe kommenteissa...ja nääs Tappara on terästä eli voittaa ...! ei muuta...Moro

    VastaaPoista
  2. Hups! Näinpähän on! EI ole IFK voittoputkessa! Korjataan! Kiitos!

    VastaaPoista