Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 26. joulukuuta 2013

26.12.2013 Torstai - Premier League - Boxing day matches

VEDONLYÖNTI
 
Löysin päivän Valioliiga tarjonnasta kolme maistuvalla kertoimella varustettua yllätyskakkosta. Olin myös löytänyt erinomaisia ideakohteita huomiselta jääkiekon SM-liiga kierrokselta, mutta niistä tarinoin myöhemmin. Tänään on englantilaisen jalkapallon aika.
 
Olen jälleen käyttänyt hyväkseni Urheilusanomien ammattitaitoa. Kaksi vinkeistä onkin Edi Pejcicin* käsialaa.
 
Päivän kohteet ja merkit
 
 
61:Everton – Sunderland 9,55
Valioliiga
Evertonilla pyyhkii hyvin. Liverpoolilaiset ovat sarjataulukossa viidentenä -  vain kaksi pistettä johtavaa Liverpoolia jäljessä. Sunderland sen sijaan on pahnan pohjimmaisena, eikä se ole pystynyt kertaakaan voittamaan vieraissa. Vaikeaa se on nytkin, mutta ei sentään ihan mahdotonta. Sunderland on pystynyt välillä väläyttelemään ja liigacupissa se pystyi viimeksi kaatamaan Chelsean. Tämä ei siis ole vierailijalle ihan "Mission Impossible". Vieraskerroin ja tilastollisen voiton mahdollisuus kiinnostaa - eli haen rohkeasti kakkosta.

67: 2 Newcastle – Stoke 5,30
 Valioliiga

* Newcastle on tuloksellisesti erinomaisessa vireessä, mutta pelillisesti se ei ole ollut aivan niin hyvä kuin tulokset väittävät. Harakat on iskenyt kokonaisuutena maaleja paikkoihinsa nähden tehokkaasti, ja estänyt samalla todella hyvällä prosentilla vastustajien onnistumiset. Hyvien tulosten myötä toisaalta ainakin joukkueen itseluottamus on kunnossa, minkä varaan on hyvä rakentaa jatkoa ajatellen.

Stoke on luokkaa isäntiä heikompi joukkue, mutta sekin on varsin hyvässä tuloskunnossa. Vieraat ovat hävinneet vain yhden kahdeksasta edellisestä Valioliigapelistään. Viime viikonloppuna Stoke väänsi tasaisesta ottelusta myötätuulen avustuksella niukan 2–1-kotivoiton Aston Villasta.

Isännät pääsevät otteluun ilman kokoonpanohuolia, kun taas Stokelta puuttuu yhä polvivammaansa paranteleva avainpuolustaja Robert Huth. Kotiedun myötä Newcastle lähtee peliin arviolta yli kerran kahdesta voittavana suosikkina.

Stoken muhkea voittokerroin 5,30 kirvoittaa pienet pelihalut. Stoke +1:n kerroin 2,10 rikkoo juuri ja juuri pelikelpoisuuden rajapyykin.

74: 2 Norwich – Fulham 3,80
* Perustasoltaan varsin tasaväkisten joukkueiden kohtaaminen, jossa kotietu tekee Norwichista ottelun suosikin. Kanarialinnut ovat pelanneet toistaiseksi selvästi paremmin kotonaan kuin vieraissa, vaikka matkapeleistäkin on kertynyt voittoja. Toisaalta edellisessä kotipelissä Swanseaa vastaan joukkue oli epäonninen jäätyään tasapeliin. Norwich olisi ansainnut ottelusta voiton, mikä olisi ollut erittäin tärkeä asia taistelussa sarjassa säilymisestä.

Fulham on parantanut peliään selvästi sen jälkeen, kun Rene Meulensteen korvasi Martin Jolin joukkueen managerina. Meulensteen on luotsannut Fulhamia vasta yhdessä vieraspelissä, 1–4-vierastappiossa Evertonia vastaan, mutta siinäkin ottelussa joukkueen peliesitys oli pirteä, eivätkä rumat tappiolukemat vastanneet pelitapahtumia.

Vierailta löytyy Meulensteenin tekemien taktisten muutosten ja kokoonpanovaihdosten myötä aivan erilaista vastaiskuvoimaa kuin alkukaudesta, minkä vuoksi Norwichin puolustus joutuu olemaan varpaillaan läpi ottelun. Toisaalta kotijoukkue ei lähde Carrow Roadilla peruuttelemaan, minkä vuoksi ottelusta voi povata varsin viihdyttävää ja maalirikasta.

Fulhamin voittokerroin pysyy päivän linjan mukaisena, ja sitä kokeilen.

Näistä melko vaikeista asetelmista haen menestystä triolla, tuplalla ja kolmella singlellä. Panoksia laitan lapuille yhteensä 45 euroa.

Torstai 26.12.2013 - PITKÄVEDOT

Trio
 
Tupla

Single1

Single2

Single3


 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti