Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 23. joulukuuta 2013

23.12.2013 Maanantai - Valioliiga, NHL, SM-Liiga

VEDONLYÖNTI
 
Eilisessä illan EHT:n koitoksessa Suomi myllytti Ruotsin nurin 4-2. Voittoja ei siis tullut, joten kokeillaan vielä tänään onko joulupukki olemassa.
 
Kohteina on tältä illalta ja yöltä ottelut Valioliigasta ja NHL:stä. Osa riveistä päättyy perjantaina 27.12. pelattaviin SM-liigan otteluihin.
 
Huomioitavaa on, että kohteessa 15:Arsenal-Chelsea, vierasvoiton kerroin on ehtinyt pudota osaan riveistä  (3,25 -> 3,10). Muutkin ovat huomioineet hyvän kertoimen. Kyseisessä kohteessa olen käyttänyt hyväkseni Urheilusanomien asiantuntemusta.
 
 
Päivän pelikohteet ja merkit:
 
 
Valioliiga
Lontoon paikallispelistä ei panosta puutu, sillä Arsenal puolustaa ottelussa sarjan kärkipaikkaansa. Gunnersin johdosta on kahdella edellisellä kierroksella sulanut viisi pistettä Everton-tasapelin ja Man City –tappion myötä. Everton-pelissä Arsenal oli vielä hyvä ja lähempänä voittoa, mutta viime kierroksella City oli selvästi lontoolaisia parempi joukkue. Gunnersin jaloissa painoi viikon Mestarien liiga –ottelu Napolia vastaan, joten lepo City-ottelun jälkeen on tullut todellakin tarpeeseen.

Chelsea pelasi tiistaina liigacupia Sunderlandia vastaan ja hävisi jatkoajan jälkeen maalein 1–2. Jose Mourinho antoi ottelussa lepoaikaa osalle avainmiehistään, joten suurempaan reagointiin tätä ottelua silmällä pitäen ei ole aihetta. Kokonaisuutena joukkue ei ole ollut tällä kaudella Arsenalin tasoa, vaikka joukkue on välttänyt Gunnersia paremmin loukkaantumiset ja pääsee tähänkin otteluun käytännössä parhaalla kokoonpanollaan.

Mourinhon lähtökohta kärkiottelun taktiikkaa suunniteltaessa lienee tappion välttäminen, mikä laskee ottelun maaliodotusarvoa. Arsenal hallinnee palloa tasatilanteessa ja Chelsea kyttää vastaiskuja. Gunners lähtee koti- ja lepoedun turvin otteluun niukkana suosikkina, vaikka tärkeä toppari Laurent Koscielny olisi sivussa City-ottelussa tulleen polviruhjeen takia.

Kuumassa paikallispelissä on kaikki mahdollista. Kyllä Chelsealta sen verran potentiaalia löytyy, että 3,25 voittokerroin kattaa pelaamisen riskin. Veikkauksen tarjous (3,25) on kv. tasolla kovaa valuuttaa. *! Tässä kakkosen kerroin oli ehtinyt pudota osaan riveistäni. Kakkosen lisäksi pistin lapuille ristin (3,20).
 
NHL
Anaheim on kahdeksan voitollisen ottelun putkessa. Washingtonilla on mennyt kohtalaisesti ja se on tällä hetkellä aika tarkalleen koko "lössin" puolivälissä. Tässä haen ankkojen tilastollista notkahdusta. Lapuille paukautan siis kotivoiton ja tasurin.
 
SM-Liiga
Jokerit antoi Tomi Lämsälle kenkää ja tämä on ensimmäinen ottelu Tomek Valtosen ja Pasi Nurmisen alaisuudessa. Ennen taukoa narripaitojen peli oirehti pahoin ennen joulutaukoa ja nyt uudessa komennossa pelin voi olettaa yksinkertaistuvan. HPK sai valmentajavaihdon jälkeen peliään jo paljon parempaan kuosiin ja käänsi hyvällä puolustuksella monta tiukkaa ottelua voitoksi. Tässä täytyy vanha kaavan mukaan kokeilla valmentajaa vaihtanutta joukkuetta, eli kotivoittoa lapuille.
 
Pelicans jäi joulutauolle peräti kymmenen ottelun tappioputkessa. KHL:ään myydylle Smolenakille ei ole löytynyt pelillistä korvaajaa. Vierasjoukkue on sen sijaan kahdeksan ottelun voittoputkessa ja Summanen on saanut HIFK:n pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Tässä haen pelityylilleni ominaista taktista ratkaisua, eli haen putkien katkeamista. Lapuille laitan kotivoiton.
 
Tästä sekalaisesta seurakunnasta lähtee matkaan vapaavalintainen järjestelmä ja single. Panoksia näihin kuluu 40 euron edestä.
 
Maanantai 23.12.2013 - PITKÄVEDOT
 
Vapaavalintainen Järjestelmä
 
Single
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti