Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 29. maaliskuuta 2012

Torstai 29.3.2012 - Jääkiekon SM-Liiga - Eurooppaliiga


Eilisissä SM-liigan puolivälierissä kaksi joukkuetta leimasi kesälomapassinsa ja putosi pois jatkosta. Porin Ässät tippui odotetusti JYP:in kyydistä. Otteluvoitot 4-0 olivat enemmän kuin olin odottanut. Odotin Ässiltä ainakin sen yhden voiton lunastusta ja muuenkin venymistä. JYP oli kuitenkin otteluparissa selvästi  parempi ja varmempi.

Toinen putoaja oli sitten varsinainen yllätys, tai ainakin se - miten se putosi! Nimittäin HIFK:n tapppiota otteluvoitoin 0-4 Jokereille voi pitää aikamoisena yllätyksenä. IFK peli oli todella hyvässä kuosissa runkosarjan loppumetreillä ja se oli suurin mestarisuosikki. Jokerit pelasi kuitenkin vahvasti puolustaen ja maalipaikat hyödyntäen. Jokerit nousi mestarisuosikki vartailussa ehkäpä jo paikalle nro 1. Jokerit saa kuitenkin vastaan välierässä kovassa iskussa olevan JYP:n. Tämä ottelusarja ei tule päättymään 4-0, sen kai voi luvata . vai voiko?

Blues pyöritti KalPaa vastaan peliään hyvin ja sai palkinnoksi ottelusarjan ensimmäisen voittonsa maalein 3-1. Perjantain otteluun KalPa saa maalilleen takaisin hyvässä vireessä olevan Mikko Koskisen. Uskoisin, että "kaapunkin" joukkue hoitaa perjantaina homman kotiin ja etenee välieriin voitoin 4-1.

Kärpät on pistänyt suosikki Pelicansin ahtaalle ja voitti eilen jo kolmannen ottelunsa. Ottelusarja on nyt katkolla perjantaina Lahdessa, tilanteen ollessa 3-1 oululaisille. Taitaa olla niin, että vanhan ketun, Arajvirran, juonet ovat Lahden Suikkaselle liian ovelia? Pelicans on kotonaan kuitenkin suosikki, ja voitolla vielä hvyinkin mukana  taistelusta välieräpaikasta.

Keskiviikon SM-liigan puolivälieräottelut: Blues-KalPa 3-1 , Jokerit-HIFK 2-0, Kärpät-Pelicans 4-1, Ässät- JYP 1-4.


VEDONLYÖNTI

Eiliset jääkiekko tulokset sysäsivät pienen avuttoman pandan yhä pahempaan tappioahdinkoon vedonlyöntiharrastuksensa parissa. Illaksi tehdyt "riski" tulosvedot toivat kuitenkin työvoiton ja voin taas kuivata pahimman tuskanhien otsakarvoilta. Kahdesta tulosvedosta toinen osui kertoimella 8,92 ja toi pelikassaan 178,40 euroa (+91,40€).

Keskiviikon tulosvetokohteet (veikattu tulos suluissa): Milan-Barcelona 0-0 (0-2), Marseille-Bayern Munchen 0-2 (0-2).

Tänään jatketaan voiton jahtaamista runnovalla asenteella. Pelaan tänää kolmen kohteen suoran trion. Kohteet ovat jalkapallon Eurooppaliigan puolivälieriä. Panosta triolle heitän 30 euroa.

29.3.2012 Torstai - Kohteet ja merkit

88:Schalke 04-Athletic <1,95>
(GER-ESP)
Athletic pudotti edellisellä kieroksella itsensä Manschester Unitedin jatkosta.  Espanjalaiset  (Baskit) kärsivät kuitenkin materiaalin kapeudesta, joka kostautuu loukkantumistilanteissa. Heillä onkin nyt hieman näitä ongelmia ja Schalke on kotonaan suosikki. Uskon saksalaisten tulivoimaan ja kotivoittoon.

91:Sporting CP-Metallist H <1,90>
(POR-UKR)

Portugalilaiset pudottivat edellisellä kierroksella jatkosta suurseura Manchester Cityn. Kotonaan Sporting on vaarallinen kenelle tahansa. Metallist on pelannut tällä kaudella hyvin ja on ollut vaikeasti voitettavissa. Tänään uskon Sportingin kotivoimaan ja ukrainalaisten häviöön, eli laitan lapulle ykkösen.

93:At.Madrid-Hannover 96 <1,35>
(ESP-GER)
Tässä muu kuin kotivoitto olisi iso yllätys. Madrid on kotonaan selvä suosikki ja sen materiaali on luokkaa parempi kuin saksalaisten. Hannover on vastaiskujoukkue, mutta en usko sillä olevan tässä ottelussa merkitystä Atleticon pelivoimaa vastaan. Laitan lapulle luottavaisena kotivoiton.

Torstai 29.3.2012 - PITKÄVEDOT

TRIO: 8:Schalke 04-Athletic <1,95>, 91:Sporting CP-Metallist H <1,90>, 93:At.Madrid-Hannover 96 <1,35>; Kerroin 4,81; Panos 30€



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti