Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Perjantai 23.3.2012 - Jääkiekon SM-liiga Playoff ja liigakarsinta

Torstai 22.3.2012 - PUOLIVÄLIERÄT

JYP-Ässät  4-1
Ässät yritti kaikin keinoin hämmentää ja horjuttaa JYP:n hengistä tasapainoa. JYP:n tehotykki lensi varsin köykäisin perutein ulos 7 minuutin kohdalla. JYP pystyi tappamaan seurannen 5 minuutin jäähyn ja siitä melkoisesti lisävirtaa. Ässien hämmennys ei siis onnistunut ja JYP punnersi voittoon. Näyttää siltä, että vaikka Ässät lähtivätkin peliin hyvin, niin jos seuraava peli Porissa ei pääty kotivoittoon, alkaa Ässien lähtölaskenta ,ja ottelusarja on ohi viimeistään viidennessä kohtaamisessa.

HIFK-Jokerit 1-3
Jokerit puolusti hyvin ja HIFK ei meinannut saada konettaan pyörimään kuin vasta viidellä viimeisellä minuutilla. Kaiken lisäksi HIFK yksi parhaista osa-alueista narripaitoja vastaan, eli maalivahtipeli tökki pahasti. Endras laski kaksi ensimmäistä maalia luvattoman helposti. Suurin mestarisuosikki parantanee vieraspeliin. Parannusta on tapahduttava jos IFK:n pelaajat meinaavat nostella mestaruuskannua huthikuussa.

KalPa-Blues 3-1
Kuopilaisia taisi jännittää runkosarjavoiton jäliltä. Sen verran passiivista sen peli oli ottelun alkupuolella. Toisen erän loppupuolella 1-1 tilanteessa painopiste alkoi enemmän ja enemmän siirtyä Bluesin päätyyn. Toisen erän lopussa Tommi Miettinen tekikin ottelun voittomaaliksi jääneen 2-1 osuman. Kolmannessa erässä KalPan liike loppui ja espoolaisilla oli useita paikkoja tasoituksen aikaansaamiseksi. Blues ei kuitenkaan pystynyt tasoittamaan ja Pakarinen viimeisteli 3-1 voiton KalPalle tyhjiin. Lauantaina pelataan Espoossa. KalPalle tulee olemaan varmasti vaikeaa toistaa voittoaan, sikäli mikäli peli ei parane. Torstainen peli oli sen verran tasainen, että samaa voidaan odottaa myös lauantain pelistä, jos kuopiolaiset eivät saa peliään kulkemaan, miten se on parhaimmillaan runkosarjassa kulkenut.

Pelicans-Kärpät 5-0
Pelicans jyräsi oululaiset jo ensimmäisessä erässä. Kärpät ei missään vaiheessa herännyt taisteluun ekaerän 3-0 ryöpytyksen jäljiltä ja kuparinenkin jäi siltä rikkomatta. Jos Kärpät ei pysty parantamaan, ja  huimasti, niin tämän parin ei tarvitse taistella neljää ottelua enempää.


VEDONLYÖNTI

Jääkiekon ensimmäisellä puolivälieräkierroksella ei tasapelejä näkynyt ja täten päivän panostus kirjataan taas kerran tappiosarakkeeseen. Suosikit pitivät pintansa muissa otteluissa, paitsi Helsingin paikallistaistossa, joka oltiinkin rankattu tasaisimmaksi taistoksi.

Tänään kokeillaan taa....yllätys, yllätys..tasapeliä! Kohteena on liigakarsintaottelu, Ilves-Sport. Tässä ensimmäisessä ottelussa kissapeto onkin helpoin yllättää ja siirtää paineita lisää Tampereen suuntaan. Tasapeliin laitetaan pääpanostus, mutta kokeillaan myös hyväkertoimista vierasvoittoa. Tänään laitetaan siis vetämään kaksi singleä. Panostusta laitetaan epäpyhästi  26 euroa.

Perjantai 23.3.2012 - SM-Liigan karsintaottelu Nro:1 ja merkit pitkävetoon

6: Ilves-Sport X <4,75>  ja  2 <4,70>

Henki ja materia kohtaavat liigakarsinnassa. Pelaajamateriaaliltaan Ilves on ylivertainen Sportiin nähden. Tuo materiaalietu on kurottava kiinni täsmäkeinoilla. Ilves on ollut kuitenkin välillä niin sekaisin urheilullisesti ja johdollisesti, että aivan maailman suurin yllätys ei olisi, jos Suomen menestynein jääkiekkoseura kompastuisi vaasalaisiin. Jos Sport pystyy voittamaan tämän ensimmäisen ottelun, niin sen jälkeen mahdollisuuksia on, ja peli menee jännäksi. Voi olla, että Ilves vie ja Sport vikisee, kun tosi on kyseessä; niin suuri on joukkueiden välinen materiaaliero. Mikäli Ilves ei pääse vyöryttämään ensimmäisessä erässä, saaden aikaan parin maalin etumatkan, ja eikä myöskään tee ratkaisua toisen erän loppupuolelle mentäessä, niin kissapedon viiksikarvat alkavat tutista, ja Sportin mahdollisuudet nousevat. Luotetaan siihen, että Ilves on haavoittuvaisimmillaan juuri tässä ensimmäisessä ottelussa, eikä pysty ratkaisemaan ottelua, ainakaan  varsinaisella peliajalla. Teen kaksi singleä, joissa merkit ovat risti ja kakkonen. Tasuria painotan ja vierasvoiton ruksaan mukaan varmistusmielessä.

Perjantai 23.3.2012 - PITKÄVEDOT

Single1: 6: Ilves-Sport X <4,75>; Panos 20€
Single2: 6: Ilves-Sport  2 <4,70>; Panos 6€






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti