Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Maanantai 5.3.2012 - Jääkiekon Mestiksen Välierät

VEDONLYÖNTI

Nyt alkaa mennä bambu väärään kurkkuun. Eiliset jalkapallopeliarvioni olivat suoraan sieltä....minne ei päivä paista! Kaikki kolme kohdetta menivät siis ohi, eli rahanmeno jatkuu. Sunnuntain veto-otteluni (suluissa veikattu merkki): Roma-Lazio 1-2 (X), Fulham-Wolverhampton 5-0! (2) , Tottenham-Manchester U 1-3 (X).

Pelikassani on rajallinen ja tällä panostussuhteella voittojen määrä on ollut liian pieni tappioputkiin verrattuna. Summa summarum, joudun miettimään miten jatkan pelejä, jos jatkan? Loppuvuoden pelastaminen tarvitsee lisärahaa pelikassaan ja pelitaktiikan vaihtoa tai paria suurempaa lunastusta. Suuri voittokaan ei enää taida muuttaa sitä tosiasiaa, että pelistrategia ja -taktiikka on mietittävä uusiksi!

Tänään jatkan vielä kuitenkin itseni kiusaamista. Pelikohteina on kumpikin jääkiekon toiseksi ylimmän sarjatason, eli Mestiksen, ottelu. Päivän Mestispelit: Jukurit-Jokipojat ja Kookoo-Sport. Näistä kahdesta taistosta teen tuplan ja kaksi singleä. Rahaa survotaan lappuihin 21 euroa.

Maanantain kohteet ja merkit:

10:Kookoo-Sport X <3,85> 
Vastakkain ovat Mestiksen runkosarjassa kaksi vähiten maalejä päästänyttä joukkuetta, joiden keskinäiset kohtaamiset olivat runkosarjassa tasaisia ja vähämaalisia. Finaalipaikka on katkolla vaasalaisille, sillä sen on voittanut kaksi edellistä kohtaamista; 3-2ja ja 7-2. Odotan tästä ottelusta tasaista vääntöä ja laitan merkiksi ristin.

14:Jukurit-Jokipojat X <4,35> 
Otteluparin voitot ovat tasan 1-1 (2-4, 2-1). Jukurit on Mikkelissä materiaali- ja kotietunsa vuoksi suosikki. En näe kuitenkaan mitään syytä ettei tämäkin ottelu olisi tasainen. Aikaisempien matsien perusteella en saa eroa suuntaan jos toiseenkaan. Laitan siis tämänkin koitoksen tasapeliksi.

Maanantai 5.3.2012 - PITKÄVEDOT

Tupla: 10:Kookoo-Sport X <3,85>, 14:Jukurit-Jokipojat X <4,35>; Kerroin 16,74; Panos 10€

Single1: 10:Kookoo-Sport X <3,85>; Panos 6€

Single2: 14:Jukurit-Jokipojat X <4,35>Panos 5€




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti