Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 1. maaliskuuta 2012

Keskiviikon 29.2. jalkapallon maaottelut ja vedonlyönnin yhteenveto

 JALKAPALLON MAAOTTELUT - 29.2.12

Eilisistä kolmesta hakemastani jalkapallotasurista osui vain Puolan ja Portugalin 0-0 tasapeli. Suomi oli Itävaltaa vastaan odotettua huonompi ja sortui karkeisiin yksilövirheisiin, kruununa maalivahti Hradeskyn "oma maali". Ottelusta oli vaikea hakea muuta valopilkkua kuin Furuholmin kavennus ottelun lopussa, otteluhan päättyi Itävallan 3-1 voittoon. Englanti-Hollanti matsissa tasapeli oli lähellä kun kotijoukkueen Young tasoitti yliajalla (90+1) ottelun tilanteeksi 2-2. Robben rokotti kuitenkin vielä minuuttia myöhemmin, ja Hollanti voitti 3-2. Vedonlyönnissä siis palattiin tuttuun miinus saldoiseen arkeen.

Mainittavin yllätys illan otteluissa oli Italian 0-1 tappio kotonaan Yhdysvalloille. Myös Saksan 1-2 kotitappio Ranskalla voidaan lukea pieneksi yllätykseksi, ja ehkä monen mielestä Ruotsin 3-1 voitto Kroatin vieraana on pieni ylläri.

URHEILUVEDONLYÖNTI - YHTEENVETO

Tammi - Helmikuu

Kummankin kuukauden olen saanut menemään minimitavoitteseen, eli voiton puolelle. Helmikuun sijoitusten vähäisyys johtuu pelitauosta ja muutenkin pelaamisen/pelikohteiden karsimisesta. Kuukausista juuri helmikuu on tuloksellisesti paljon parempi. Helmikuun palautusprosentti on juuri sellainen mihin tulisi pyrkiä jos tästä harrastuksesta meinaisi jotain jopa hyötyä.

Vedonlyönti - YHTEENVETO - Vuosi 2012 päiväkohtaisesti


Pelikassan koko on pienentynyt huomattavasti tammikuulta yksinkertaisesti siitä syystä, että olen "pers'aukisena" joutunut ottamaan sieltä rahaa muuhun käyttöön. Toivottavasti tuo pelikassa riittää maaliskuun aikana "nousun" luomiseksi!?

1 kommentti:

  1. Joteski kiinnittää huomiota toi 5.2. pelisi,
    jossa 20 e panostuksella nappasit 279.60 e
    riihikuivaa...
    Ylläreitä kandee pelaa, vaikka snadisti,,,?

    VastaaPoista