Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 27. lokakuuta 2011

Torstai 27.10.2011 - Jääkiekon SM-Liiga - Minivakio 4

VEDONLYÖNTI

Eiliselle jalkapallon Veikkausliiga kierroksella tuli selväksi se ettei TPS nouse mitaleille ja europeleihin tänä vuonna. Turun derby TPS:n ja Interin kesken päättyi tasan 1-1. JJK voitti kotonaan IFK Marienhamnin 2-0 ja Honka jäi yllättäen tasapeliin 1-1 Jaron kanssa, joten JJK ja Inter karkasivat neljän pisteen päähän, ja kun yksi kierros on enää jäljellä turkulaiset ovat korkeintaan neljänsiä.

Eiliset vetolaput kariutuivat Hongan tasapeliin. Tänään pelaan poikkeuksellisesti vain minivakiota. Kaikki seitsemän kohdetta ovat jääkiekon SM-liigaa ja ne pelataan tänään ja huomenna.

1: HPK-HIFK X2
prosentit 25-20-55%
HPK: itseluottamus on ollut heikko, ja joukkue on paikoin ollut surkuhupaisten vastoinkäymisten vietävänä. Luistinkaan ei Kerholla kulje. Mikäli muutosta ei tapahdu on perustasoltaan parempi HIFK lähellä voittoa. Kerho saa pelistä mukaan korkeintaan pisteen!

2: Blues-KalPa 1X
prosentit 35-25-40%
Bluesin luistelu- ja työntekovoima ovat sen verran kovaa tasoa, ettei se voi olla juuri koskaan suuri altavastaaja. taitopuutteidensa vuoksi se taas ei voi olla suuri suosikki. Luotetaan kuitenkin Espoon kotietuun ja vähintään jatkoaikaan.

3: Kärpät-SaiPa 1
prosentit 60-20-20%
Oululaiset ovat olleet ailahtelevaisia. SaiPa saa usein jalat hyvin liikkeelle ja on siksi vaikeasti voitettavissa. Pistetään Kärpät kuitenkin varmaksi.

4: Ilves-Tappara 1X
prosentit 40-20-40%
Ei kotietua. Ilveksen heikot otteet ovat seurausta itseluottamuksen puutteesta. Tappara uskoo tekemiseensä eteenkin Tampereella. Tasainen ottelu jossa luotetaan välillä Ilvekseen enemmän.

5: Pelicans-Jokerit 1X2
prosentit 40-20-40%
Tasainen asetelma. Pelicans on tehnyt erinomaista tulosta. Nyt mittari on kova, sillä Jokerit on materiaaliltaan sarjan eliittiä. Raksataan kohde umpeen.

6: JYP-TPS 1
prosentit 65-20-15%
Kotijoukkue on varma ainesta. JYP:in luistin kulkee pääsääntöisesti liukkaammin, eikä turkulaisilta löydy yksilötasollakaan taitoa JYP:n veroisesti.

7: Lukko-Ässät 1
prosentit 40-25-35%
Perustasoissa ei kummoista eroa pitäisi olla, mutta luisteluvoimansa ja intohimonsa ansiosta Ässät on parempi joukkue. Luotetaan kuitenkin raumalaisiin Äijänsuolla ja raksataan varma ykkönen.

Järjestelmään tulee 24 riviä ja 0,50 euron yksikköhinta nostaa kokonaistaksaksi 12 euroa.

TORSTAI 27.10.2011





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti