Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Keskiviikko 12.10.2011 - Jääkiekon SM-liiga - Vedonlyönti


VEDONLYÖNTI

Eilisellä jalkapallon EM-karsintakierroksella Ruotsi ja Tanska näyttivät miten kovia he ovat. Kumpikin selvisi EM-lopputurnaukseen. Tanska lohkovoittajana ja Ruotsi karsintojen parhaana kakkosena. Kumpikaan ei siis suostunut tasapeliin ja vedonlyöntini meni bambumetsään. EM-karsinnoista ja jatkoon/jatkokarsintaan selvinneistä, sekä tietenkin Suomen kohtalosta kirjoitan myöhemmin lisää.

Viikonlopun kenovoitosta (400€) sain siis toheloitua melkein neljäsosan kansanterveyteen eilisillä peleilläni. Tulee väkisinkin mieleen, että olisi tämänlaisen "analysaattorin" parempi siirtyä taitopeleistä lottoon, kenoon ja bingoon! No....idiootti on idiootti eikä usko ikinä! Tänää jatketaan tuskaa tai aloitetaan nousu. Pitkävedossa valitaan jääkiekon SM-liigasta kaksi kohdetta; 11: Jokerit-HIFK ja 19: HPK-Ässät. Pitkävedon lisäksi tehdään ensimmäinen sommitelma uuteen Minivakioon, kohteena jääkiekon SM-liigaa ja Mestistä.

Helsingin paikallispeliltä odotetaan tasaista vääntöä ja haetaan siis tasapeliä. Toisessa kohteessa HPK saa vieraita Porista. Hämeenlinnalaiset ovat sarjataulukossa jumbona, eikä näköpiirissä ole ollut mitään piristymiseen viittaavaa. HPKn voitosta ja tasapelistä saa kuitenkin kohtuukertoimet ja joskus sokea kana löytää jyvän. Laitetaan kohteeseen HPK:n voitto ja tasapeli. Pitkävetoon raksitaan yksi tupla ja kolme singleä. Pelikassaa rasitetaan 27 eurolla.

Minivakiossa on kahdeksan kohdetta, kolme SM-liigasta ja viisi Mestiksestä. HPK laitetaan rohkeasti varmaksi ja muut SM-liigakohteet laitetaan tukkoon. Mestiksessä ykkösriviin laitetaan yllätykset kahteen kohteeseen, JYP-Akatemia ja Peliitat raksitaan vaihtomerkeillä voittamaan vieraissa. Vakiojärjestelmään tulee siis neljä varmaa, kaksi täysin- ja kaksi ositttainvaihdeltua merkkiä. Järjestelmän koko on  36 riviä ja hintaa tulee 18 euroa.

KESKIVIIKKO 12.10.2011 - PITKÄVEDOT JA MINIVAKIO

Tupla: 11:Jokerit-HIFK X <4,35>, 19:HPK-Ässät 1 <3,10>; kerroin 13,48; panos 10€

Single1: 11:Jokerit-HIFK X <4,35>; panos 5€
Single2: 19:HPK-Ässät 1 <3,10>; panos 7€
Single2: 19:HPK-Ässät X <4,20>; panos 5€


MINIVAKIO 2






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti