Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Sunnuntai 30.10.2011 - Englannin Valioliigan pelikohde - Veikkausliiga päättyi

VEDONLYÖNTI

Eilisissä vetolapuissa kaikki pelaamani kakkoset päättyivät tasuriin. MyPa ja Blackburn menettivät johtonsa ihan viime sekunneilla. Täten ideapelien tulos oli pyöreä nolla.

Tältä päivältä  löysin mielestäni kaksi ylikerrointa. Ottelussa: Tottenham-QPR, kotijoukkue on suursuosikki. Kuitenkin tasapelin ja QPR:n voiton kertoimet nousevat mielestäni kokeiltaviksi. Risti saa kertoimen 4,50 ja kakkonen 8,00. Varsinkin tasapelin kerroin pitäisi todennäköisyyden mukaan olla lähempänä kolmea ja puolta. Ottelusta teen kaksi singleä ja panosta panen 30 euroa.

SUNNUNTAI 30.10.2011 - PITKÄVEDOT

Single1: 42: Tottenham-QPR X <4,50> ; panos 25€

Single2: 42: Tottenham-QPR 2 <8,00> ; panos 5€



JALKAPALLON VEIKKAUSLIIGA PÄÄTTYI


Jalkapallon Veikkausliigan viimeinen kierros pelattiin lauantaina 29.10. HJK oli varmistanut mestaruuden jo kuukausi sitten ja jaossa oli enää himmeimmät mitalit. Lopulta Honka pelasi itsensä ulos mitaleilta viime hetken takaiskumaalilla Maarianhaminassa ja Inter varmisti hopean voittamalla kotonaan JJK:n 2-1. HJK siis otti kultaa, Inter hopeaa ja JJK otti historiansa ensimmäisen mitalin, pronssin.

"Kaapunkin" joukkue KuPS nousi viimeisellä kierroksella kuudenneksi.  Mikä oli ihan OK suoritus tällä kaudella. Alkuasetelmissa olin itse ajatellut juuri sijoja 5-8. Kuopiolaiset saivat myös paikan europeleihin ensivuodeksi  Suomen Cupin menestyksen myötä. KuPS pääsi cupissa aina loppuotteluun asti, minkä hävisi HJK:lle, mutta koska HJK voitti myös Suomen Mestaruuden, menee se sitä kautta Mestarien liigan karsintaan ja KuPS saa kansalliselle Cup-voittajalla varatun europaikan. Kaikki mitalistit ja KuPS pelaavat siis ensi vuonna Euroopassa!.... ainakin ne kaksi karsinta-ottelua.

Rovanieman Palloseura putosi odotetusti ykköseen. Ensi vuodeksi Veikkausliigan nousi FC Lahti. Keväällä nähdään onko edessä taas samanlainen lisenssirumba kun tänä keväänä oli. Toisin sanoen kenellä riittää taloudelliset resurssit lunastaa paikkansa jalkapallossa Suomen korkeimmalla sarjatasolla!?

JALKAPALLON SUOMEN CUPIN FINAALI 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti