Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 18. lokakuuta 2011

Tíistai 18.10.2011 - Jääkiekon SM-Liiga - Vedonlyönti

VEDONLYÖNTI

Nyt unohdetaan potkupallo vähäksi aikaa ja törsätään rahat vauhdikkaaseen peliin, jääkiekkoon. Tehdään näin lokakuisen tiistain kunniaksi kaksi tuplaa ja minivakio jääkiekon SM-liigan otteluista. Rahaa menee 12+4,50 euroa eli yhteensä 16,50€.

Pitkävetokohteet:

46: Kärpät-HIFK 2 <2,30>
HIFK on laadukkaampi, mutta sen peli on ollut vain paikoin valmista. Myös Kärppien otteet ailahtelevat. HIFK katkaisee tappioputkensa ja ottaa voiton varsinaisella peliajalla. Myös minivakiossa raksataan kohde varmaksi kakkoseksi (minivakio 3, kohde 4).

53: Ilves-Kalpa 1 <3,25> ja X <4,25>
Ilves hävisi kriisijoukkueiden taistelun Hämeenlinnassa lauantaina ja on nyt sarjajumbona. Kalpa on laadukkaampi ja huomattavasti paremmassa vireessä. Ilves pystyy kuitenkin parempaan kuin mitä se on alkukaudesta esittänyt. Haetaan yllätyksiä kohtuu kertoimilla eli kotivoittoa ja tasapeliä. Jos Kalpan liike on lähellekkään samanlaista kuin aikaisemmin, eikä Ilves ole yhtään piristynyt niin Ilvesturkki pöllyää, täten vakioon laitetaan lisäksi kakkonen eli kohde tukkoon (minivakio 3, kohde 6).

Minivakiokohteet:

1: TPS-Tappara 1
Molemmat ovat alkukaudella jo olleet kriisitunnelmissa, mutta nykyinen peliote tuntuu olevan ihan ok. Laatueroa on hieman TPS:n eduksi, ja se on kotonaan suosikki.

2: JYP-Jokerit 1
JYP:n peli on paikoin ollut jo laadkukasta, mutta suoritusvarmuus ei vielä ole Jokerien veroista,. Kotietuun kuitenkin luotan tässä todennäköisesti vähämaalisessa ottelussa.

3: Ässät-HPK 1X2
HPK on pelillisessä kriisissä. Joskus tälläiset solmut aukeavat yllätävissä paikoissa. Pistetään kohde tukkoon ja pudotetaan yllätyksen sattuessa muiden rivejä pois!

4: Kärpät-HIFK 2
(perustelut ylempänä pitkäveto-analyysissä)

5: Pelicans-Saipa 1
Pelicans on ollut erinomainen. Kai Suikkanen on tehnyt seurassa huikeaa työtä, mitä sopi odottaakin. Lahtelaiset ovat selkeitä suosikkeja, mutta helposti ei SaiPaa nitistetä. Tänään kuitenkin sputnik poikkeaa radaltaan ja linturyhmä voittaa.

6: Ilves-KalPa 1X2
(perustelut ylempänä pitkäveto-analyysissä)


 TIISTAI 18.10.2011 - PITKÄVEDOT JA MINIVAKIO 3

PITKÄVEDOT

Tupla1: 46: Kärpät-HIFK 2 <2,30>, 53: Ilves-Kalpa 1 <3,25> kerroin 7,47 ; panos 10€ 

Tupla2: 46: Kärpät-HIFK 2 <2,30>53: Ilves-Kalpa X <4,25> ; kerroin 9,77 ; panos 2€


VAKIO 

2 kommenttia:

  1. Kato..ILYVÖN99 sai vakion kiinni..tais tulla kokonaista 2 kymppiä...no jos Ilves ois tehny häkin niin ois varmaan tullut enemmän..!
    Osuuhan tuo joskus ..kun matsaa noin monesti..!

    VastaaPoista
  2. No..niinpä osu. Tuli 21,40 euroa (aaltoja).
    Ilves - Kalpa ottelussa Ilves oli pelannut hyvin mutta kun eivät saa maalia. mm. 4 kutia tolppaan, viimeisen erän maalivahtien torjunnat Ilves 0 - Kalpa 14...eli Ilves tulee vielä kun saavat maalinteon kuntoon!!!

    VastaaPoista