Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

tiistai 4. lokakuuta 2011

Tiistai 4.10 - Veikkausliiga - Jääkiekon vedonlyönnit


Veni, Vidi, Vici; Näin voisi Antti Muurinen sanailla sunnuntain Veikkausliigakierroksen jälkeen. Muurinen ja HJK varmisti sunnuntaina Suomen mestaruuden ja plakkariin pläjähti näin tupla, kun HJK otti aiemmin myös Suomen Cupin voiton. HJK oli kaudella omaa luokaansa ja jos Eurooppaliigan karsinnassa Schalkea vastaan toinen osaottelu olisi onnistunut parhaimmalla mahdollisella tavalla, olisi kausi ollut historiallisen huikea. Oli se nytkin huikea, tämän kauden HJK oli ehkä historian paras suomalainen jalkapallojoukkue, tai ainakin yhtä hyvä kuin vuonna 1998 Mestarien Liigan yltänyt yhdistelmä. Muista mitaleista taistellaan vielä. Inter taisi kumminkin jo varmistaa hopean itselleen eilisellä murskavoitolla RoPS:ta (6-2). Pronssimitalleille olisi vielä kolme ottajaa: JJK 47 pis., TPS 45 pis. ja FC Honka 44 pis. KuPS:n syksyn kiri on nostanut joukkueen jo kuudenneksi, mutta mitaleihin sillä on liian pitkä matka (KuPS 34 pis.). KuPS syyskunto on kuitenki kova, mitä osoittaa sen sunnuntainen vierasvoitto kolmantena olevasta JJK:sta (2-1). Hienoa on myös se että KuPS:n eurotaival jatku myös ensi vuonna, kiitos siitä että joukkue raivasi tiensä Suomen Cupin loppuotteluun. HJK voitti cupin ja myös Suomen mestaruuden joten cupin loppuottelun myötä myös KuPS sai paikan, sillä HJK edustaa Suomen mestarina ja kun myös cup mestari saa paikan, siirtyy tämä edustus kuopiolaisten harteille.

Vedonlyönti

Sunnuntaina laitoin likoon yhden kympin KuPS:n vierasvoitolle JJK:sta. KuPS:n vierasvoittoa olin jahdannut jo jonkin aikaa. Siihen taisi kulua rahaa enemmän kun mitä lopulta sain. KuPS otti sen vierasvoittonsa vihdoin maalein 2-1. Kuopilaisten voitosta sai kertoimen 4,20. Pelikassaan kilahti täten 42 euroa.

Tänään laitoin pienellä summalla panoksia Jääkiekon SM-liigan otteluille. Ottelulistalta valitsin neljä kohdetta: HIFK-Kärpät, JYP-SaiPa, TPS-HJK, KalPa-Pelicans. Kaikkiin valittuihin otteluihin laitetaan ykkönen kotivoiton merkiksi.

Oululaiset saapuvat alavireisesti pelanneen HIFK:n vieraaksi. Edellisessä ottelussa Ässät ajoi kiinni HIFK 2-0 johdon ja teki voittomaalin vain 13 sekuntia ennen ottelun päätössummeria. Nyt on helsinkiläisten aika aloittaa nousu!

JYP saa vastaansa odotettua pirteämmin pelanneen SaiPa:n. JYP ei ole vielä saanut kotiottelussaan täysiä pisteitä. Edellisen ottelun perusteella JYP:n kipsi on kadonnut. Voidaan siis olettaa että lappeenrantalaisten maaliverkko on tänään tötteröllä.

TPS saa kotonaan vastaansa liigan viimeisenä olevan HPK:n. Kummallakin joukkueella on tällä hetkellä viisi pistettä. Kahdesta huonosta turkulaiset ovat niskanpäällä kotietunsa ansiosta.

Viimeisessä ottelussa on kyseessä kärkipään taisto. Kuudentana oleva KalPa kohtaa toisena olevat lahtelaiset. Pelicansilla on takanaan seitsemän ottelun voittoputki, sensijaan kuopiolaisten kontolla on kolmen ottelun tappioputki. Kumpikin putki katkeaa tänään kun KalPa palaa voittojen tielle.

Näistä asetelmista tehdää kaksi trioa ja yksi kvartetti. Panosta laitetaan erittäin maltillisesti, 7 euroa.

TIISTAI 4.10.2011 - PITKÄVEDOT

Trio1: 34: HIFK-Kärpät 1 <1,60>; 41: JYP-SaiPa 1 <1,45>; 45: TPS-HPK 1 <1,80>kerroin 4,17; panos 2€

Trio2: 34: HIFK-Kärpät 1 <1,60>; 41: JYP-SaiPa 1 <1,45>; 53: Kalpa-Pelicans 1 <2,05>kerroin 4,75; panos 2€

Kvartetti: 34: HIFK-Kärpät 1 <1,60>; 41: JYP-SaiPa 1 <1,45>; 45: TPS-HPK 1 <1,80>; 53: Kalpa-Pelicans 1 <2,05> kerroin 8,56; panos 3€





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti