Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Superpesis

VEDONLYÖNTI

Illalle heitin Urheilusanomien vinkin saattamana kaksi singleä 32 eurolla.

Illan pesiskohde:

5529: Koskenkorva - Oulu 2,80
5529: Koskenkorva - Oulu 6,00
Superpesis 
 Koskenkorva on mainiossa iskussa ja vaihteeksi palkintoakin esityksistä saatiin, kun Joensuu onnistuttiin vieraissa kaatamaan supervuoroparin jälkeen sunnuntaina. Voitto oli vahvaa joukkuetta vastaan pelitapahtumiin nähden ansaittu, mikä kertoo olennaisen Kossun iskukyvystä. Tuota peliä ennenhän Vimpeliä pidettiin ahtaalla, mutta pienet virheet sekä epäonni estivät tuossa matsissa pistepussin karttumisen. Kossulla kulkee ja joukkueen roolitukset tuntuvat olevat kunnossa. Räväkkä lyöntipelaaminen on myös ollut tehokas ase ja kovalyöntisiä pelaajiahan Kossussa riittää. Rosterin tilanne on hyvä, joskaan ei aivan täydellinen.

Oulun viime viikko sisälsi makoisia onnistumisia ja Lippo näyttikin vihdoin sitä potentiaalia, mitä joukkueelta on mailan varressa odotettu. Kovalyöntinen joukkue on kyseessä ja tehoja voidaan tältä ryhmältä odottaa jatkossakin. Suurimmat heikkoudet ovat räpyläpelaamisessa, mutta jos lyöntipeli onnistuu samaan tapaan kuin Kouvolan kaadossa, annetaan räpylävirheitä anteeksi. Lukkari Hannu Huuskonen on edelleen laatuseppä lautasen äärellä. Rosterin tilanne on vahva.

Koskenkorva on kotiedun ja hienoisen laatuedun ansiosta pelin suosikki. Marginaalit eivät kuitenkaan  hirmuisen suuret ole. Kyseessähän on ennakoidusti tulikuuma taistelu kahden räväkän joukkueen välillä. Psyykkausta on joukkueiden kesken takuulla luvassa. Kummankin joukkueen vahvuudet ovat sisäpelaamisessa, joten runsasta juoksumäärää lähdetään avaralla kentällä loistavissa olosuhteissa odottamaan.

Kokeilen tasapeliä sekä Oulun voittoa,

Keskiviikko 1.6.2016 - PITKÄVEDOT

Single-1

Single-2



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti