Panda's Sport and Betting site!

Panda's Sport and Betting site!
Mukana vedonlyönnissä jo vuodesta 1993.

torstai 2. kesäkuuta 2016

Superpesis

VEDONLYÖNTI

Illalle heitin Urheilusanomien vinkin saattamana kaksi singleä 32 eurolla.

Illan pesiskohde:

5995: 1 Raahe – Vimpeli 19,00
5995: X Raahe – Vimpeli 4,40
Superpesis 
 Raahe onnistui vihdoin nappaamaan kauden avausvoittonsa, kun Kempele kaadettiin paikallispelissä vieraissa puhtaasti. Tasainen ottelu kääntyi PattU:n eduksi laadukkaampien ratkaisutilanteissa toteutettujen suorituksen sekä Jussi Markuksen kunnarin ansiosta. Buustia tuosta voitosta voidaan hyvinkin saada. Raahehan on ollut Vimpelille usein Rännärillä viheliäinen vastustaja ja vaikka tälle kaudelle onkin heikennytty selvästi, ei ViVe tule ilmaisia pisteitä saamaan.

Vimpeli pelasi tiistaina KaMaa vastaan pitkään peruspeliä, mutta viimeisessä sisävuorossa rummuteltiin jäätävät 14 juoksua ja marginaalit repesivät kohtuuttomiksi. Toki Veto ansaitsi täysin kiistatta voittonsa. Jyvän löytyminen tietää hyvää jatkoa ajatellen, mutta muistetaan kuitenkin se, että ViVen osalta ailahtelua on nähty myös otteluiden sisällä eikä joukkue jaksa jokaisessa tilanteessa täysin keskittyä olennaiseen. Vimpelin tärkeimmät ottelut pelataan loppusyksyllä - todennäköisesti finaaleissa. Mikko Kanala pystyi palaamaan kokoonpanoon, mikä on mukava buusti rosterille. Terveystilanne on hyvä.

Vimpeli on vieraissakin suuri suosikki perustasoeron ansiosta. Pelissä on hieman runsasjuoksuisuuden havinaa, vaikka Rännäriä ei enää nykyään voida overstadioniksi lukea. Vimpelin tulivoima on vaan jäätävällä tasolla. Keli on ennakoidusti varsin mainio. Raahen menestysten kertoimet on painettu sen verran korkealle, että kotijoukkuetta voi kyllä kokeilla vetoihin. Pelataan Raahen voiton kylkeen myös peruskohteen tasapeli. 

Torstai 2.6.2016 - PITKÄVEDOT

Single-1

Single-2


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti